Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Land Rover discovery 2.5 tdi...

Land Rover discovery 2.5 tdi mennyit eszik?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék első sorban, nem netes adatokat, mint kíváncsiság, hogy mennyit eszik ez a szörnyeteg, vagyis nektek mennyit eszik?

Vegyesbe ?

És ha valakinek van olyan adata hogy nem terepen mennyit evett annak is örülnék, viszonyítás képpen kéne!

Esetleg ha valaki ment vele hosszabb távra és lemérte a fogyasztását annak is örülnék!

Na meg véleményt a motorról:)

Látogatásra nem vagyok kíváncsi köszi;)

2019. máj. 7. 11:19
 1/10 D. Brasco ***** válasza:
Spritmonitor.de
2019. máj. 7. 11:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Brasco, nem olvastad, nem netes adatokat kér... :-)

Mert tudod, ott mindenki össze-vissza irkál, de majd itt a gyk-n megmondják a tutit! :-)

2019. máj. 7. 11:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Legalább is remélem :D

Na meg németből sem vagyok erős, hogy értsem az oldalt:"D

2019. máj. 7. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Na de melyik motor érdekel? 200 Tdi, 300 Tdi, TD5? Ezek mind 2.5-es motorok.
2019. máj. 7. 13:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tájékoztatást, igazából őszintén nem tudom amit néztem autók csak ennyi volt írva esetleg segítség lehet hogy 113 lő körüli volt mind a kettő
2019. máj. 7. 20:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Elmondom mi is a fő ok, vagyis ami miatt kíváncsi vagyok a discovery robosztus teljesítményére ...

Egy kis terepjáró mellett szántam el magam .

Első sorban ami feltétel, dízel legyen , és legyen klíma.

Nos a land rover feeelander 2.0Di perkins motoros ,,fenevadjára" szűkítettem a kört, (több más közepes, kissebb testű terepjárókat is néztem, de alapvetően ezek fogyasztása (bár a freelander nagyobb részben utcai mint terep de a többi amit néztem akad köztük kifejezetten terep gép is) Szóval nem sokkal esznek kevesebbet) , vagyis minek tartsak olyan kis terepjárót, vagy városi terepjárót ami eszik X mennyiséget ha nem sokkal több fogyasztással lehet valami komolyabb szerkezetem .

Persze nem a fogyasztás a fő szempontom , de a tobbi szempontot már tisztáztam magamnak és átnéztem de a fogyasztás még hátra maradt, arról nehéz jó infót szerezni...de yilván nem ez alapján választok majd, de figyelembe veszek egy érték határt.

Köszönöm

2019. máj. 7. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Végül is a 200 és 300 Tdi motorok majdnem egyformák. Nekem az utóbbi van, ez olyan 10 körül eszik átlagban de városban keveset használom és sokszor vontatok vele. Egy barátom le tudta vinni a sajátját 8,5-9 körül vegyesben pedig még egy kicsit húzva is volt rajta az adagoló és a turbónyomás.

A motorja szög egyszerű, mechanikus rajta minden, de elég gyengécske. Az 1 tonnás futót már igencsak megérzi, különösen emelkedőn.

2019. máj. 7. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

"discovery robosztus teljesítményére ..."

Ha teljesítmény kell, akkor 4.0 V8. Csak hát az a fránya fogyasztás..

A Discovery 2-ben (98-tól) már a TD5 dízelek vannak. Ezek jóval modernebb (PD) és erősebb motorok mint a 300 Tdi (94-98). Maga az autó is jobban felszerelt mint az elődje, de ez néha hátrányt és komoly költségeket jelent. Pl a légrugók elég nyűgösek tudnak lenni.

2019. máj. 7. 20:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!;) jó végre normális válaszokat látni:)
2019. máj. 8. 06:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt van egy jó LR csapat és néhány profi szerelő meg szervizes is hozzá szokott szólni:

[link]

2019. máj. 8. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!