Szerintetek ez megéri első autónak?
Figyelt kérdés
Sajnos nem rendelekez sok pénzzel, így nem tudok drágább autót venni. Nem hasznalnám rendszeresen. Max hétvégeken kiruccanni néhány mérfölddel arrébb.
2019. máj. 7. 21:10
1/12 anonim válasza:
Trollkodsz vagy trollkodsz?
"Max hétvégeken kiruccanni néhány mérfölddel arrébb." a játékokba át lehet am állitani km/h-ra.
2/12 anonim válasza:
Nem, ha szoci autó, akkor lada vagy Wartburg.
3/12 anonim válasza:
Szoci kor legjobb autója, viszont mára elavult technika, mert nagy a hibaforrása , viszont olcsó javítani, de a vele járó futkosás ami költségessé teszi, javaslom, hogy Swiftek körül nézz valami szépet, még szervósat, akár klímásat is találsz, de F Astra , Ford Fiesta, Mazda 121 illetve Mazda 121 LX is van ily árkategóriába.
4/12 anonim válasza:
néhány mérföldre nem ez való arra ott van a camaro zl1 es:)
5/12 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok. Csupán így fogalmaztam meg, hogy nem vezetnék sokat. Illetve ha vezetnék is, akkor se nagyon messzire
2019. máj. 7. 21:25
6/12 A kérdező kommentje:
Néztem Wartburgokat, de azt mondták nekem, hogy hetente kéne szervizelni. Nem tudom mennyire igaz ez. Ladák is tetszenek egyébként.
2019. máj. 7. 21:32
7/12 anonim válasza:
8/12 D. Brasco válasza:
Ennyiert a zastavat felejtsd el!
175-ert egeszen normalis allapotu twingot/swiftet/b corsat/f astrat/1-es puntot lehet venni!Ugyan hibatlanok meg luxus gépek azok sem lesznek de ehhez képest maga az űrkorszak!
9/12 anonim válasza:
Mit keres a "dízel" a kulcsszavaknál? Eléggé troll kérdésnek tűnik...
10/12 A kérdező kommentje:
Most komolyan? Azon akadsz fenn hogy ki lett írva a dízel? Talán nem léteznek dízel autók? Úristeeeen!!??
2019. máj. 8. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!