Crossmotor vasarlas?
Figyelt kérdés
2006-7 250es koruli rmz,crf eket nezegetem. Nemtudom melyik lenne jobb valasztas. 550-650ezer ft realis ar?2019. máj. 4. 23:05
1/6 anonim válasza:
250 Rmz-nél rosszabb konstrukciós hulladékot nem igen gyártottak az utobbi 20 évben.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkot az rmz felejtos?
2019. máj. 5. 12:32
3/6 anonim válasza:
Szerintem is csak a crf. Nekem volt, bár a 450-es. Vannak rajta jó megoldások mint pl két helyen kell olajat cserélni a bkokkban, külön van a váltó olajzása. Annyira nem rossz motor. Bár én sokat szívtam vele... Nem vennék mégegyszer. Felújítandót vettem, motoroztam vele egy 15 órát felújítás előtt. Aztán ráköltöttem a blokkra 250 ezret, de nem volt az igazi...
4/6 anonim válasza:
Yzf-eket mondják a legmegbizhatóbnak.De azokat is karban kell tartani.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy 125 cr blokk felujítása, karcolta a 200at anyagba átlag 30-40%kedvezménnyel. És mivel magamnak csináltam mindent cseréltem 😍😍. Már bánom hogy eladtam. Kategoriájában nagyon drágán adtam el, de aki megvette az jól járt vele.
Egyet jegyez meg, minden motor most lett felújítva, persze mindegyikben új dugattyú lesz... De még egy alátét csere egy idomon is teljes felújításnak számit.
Az én felújított motorom 2 üzemórát ment mielőtt darabokra szedtem, és nagy is jól tettem! 2 váltó fogaskerék megette egymást... Szóval ha megszorúlt volna simán széttörte volna a váltóházat.
És a legnagyobb baj ezekkel a gépekkel, hogy az erejük elrejti a hibáikat. Amiket mad csak utólag fogsz észrevenni, persze ha van hozzá érzéked.
6/6 A kérdező kommentje:
Mi a baj az rmz-vel
2019. máj. 23. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!