Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem áll le az ablaktörlő?

Miért nem áll le az ablaktörlő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy az autónak amikor menetközben bekapcsolom az ablaktörlőt, és utána kikapcsolom megy tovább. Na és itt jön a lényeg, amikor megállok az autóval kikapcsol. Állóhelyzetben teljesen működik minden, ahogyan azt kell.

(Bmw E36 Sedan 1994)

2019. máj. 4. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs benne esőérzékelő?
2019. máj. 5. 07:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincsen benne. Megyek 30-40- el, és példáúl, ablakmosófolyadékkal lefújatom a szélvédőt, és akkor ugye elindul az ablaktörlő is, de nem áll le. Amikor csak egy pillanatra is megállok az autóval akkor, megáll szépen a helyén.
2019. máj. 5. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
A megállást úgy érted, hogy leállítod a motort? Talán az ablaktörlő kapcsoló a rossz és valamiért nem szakítja meg az áramot.
2019. máj. 5. 09:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem kell leállítani a motort, csak megállok vele simán. De állóhelyzetben teljesen minden fokozat jól működik, ha lekapcsolom leáll akkor minden rendben van, amint elindulok, csak egy olyat nyomok, hogy egyszer törölje le akkor is egy bizonyos törlési sebességet elkezd és nem áll le ameddig nem állok meg az autóval. De ezt mindíg csinálja, ahogyan egyszer bekapcsol, akkor már csak az autó megállításakor kapcsol ki.
2019. máj. 5. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Passzolok! Ez egy rejtélyes hiba, talán egy BMW fórumon kellene megpróbálnod érdeklődni, hátha másnak is volt már ilyen gondja.
2019. máj. 5. 12:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom ott is, azért köszönöm!
2019. máj. 5. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

U.i: sikerült megoldani a problémát!

Az előző tulaj tákolása a relében volt a bűnös.

Köszi a segítségeket.

2019. máj. 26. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
VW Polo 2000-es évjáratban hasonló hiba van, csak nálam pont az autó megállásánál indul el random (a kikapcsolt állásban van a bajuszkapcsoló), de néha kanyarodásnál is, egyenesen közlekedve nem indul el magától...ez valami Német autó betegség lesz, lehet egy gyárból jön a selejtes alkatrész...
2019. szept. 28. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Hú hát nem tudom, nekem a központi vezérlőegységnél a kesztyűtartóban van ez bmw-nél. Ott volt egy panel ami, kizárólag az ablaktörlőhöz tartozik. Abban a panelban volt nekem , nem tudom miért egy vezetékkel összekötve két pontja.

Nagyon idegesítő tud lenni. Kitartást!

2019. okt. 2. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!