Hátsó ablaktörlő középen miért hagy foltot?
Figyelt kérdés
Adott egy octávia, a hátsó ablaktörlő foltot hagy középen, azthittem, hogy a gumi a rossz, így lecseréltem a törlőt. De még mindig ugyanaz a probléma. Az ablak sem olajos, zsíros. Hogyan tudnám megoldani? Lehet feszíteni magán a karon?2019. febr. 10. 23:23
1/6 anonim válasza:
Azért mert Skoda. A Skoda márka a Volkswagennek az olcsósított, silányabb anyaghasználatú, kevésbé tartós, megfizethetőbb autóit takarja, kompromisszumokkal. Itt a bizonyíték: https://www.youtube.com/watch?v=Etf3yMznKN4
2/6 A kérdező kommentje:
értem én, hogy akár tervezési hiba, de nem ez a kérdés. Hanem, hogy hogyan lehet javítani rajta.
2019. febr. 10. 23:30
3/6 anonim válasza:
Szerintem a kar rugója lett lazább és nem nyomja kellő erővel az ablaknak a gumit, azért hagy foltot középen. Úgyse találsz autószerelőt aki hajlandó lesz megjavítani neked (ha egyáltalán javítható) inkább cserélni fogják újra az gyorsabban kész van, legalább 10 ezer forint lesz az anyagköltség. Házilag ne akarj autót szerelni, nem ajánlom. A végén több kárt csinálsz mint hasznot.
4/6 anonim válasza:
Házilag nem autószerelés egy lapát csere !!!
De esetleg olyan nem lehet hogy nem tök sima az üveg?
Ha van benne egy kis hajlàs akkor sose fogja rendesen törölni.
5/6 anonim válasza:
Az előző és mostani ablaktörlő is gyári? Nálam is ez volt, csak a frontális szélvédőn, egy 900ft/db-os ablaktörlő okozta. Lecseréltem gyári kompatibilis Bosch-ra, azóta rendben van.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!