Az ablaktörlő gumiját melyik teszi tönkre jobban? Télen a jeges szélvédő, vagy nyáron napon állva az UV?
Ha oda fagy akkor az eléggé tönkre tudja tenni, könnyen elszakad. Biztos nyáron is tönkre megy .
Nekem 15 éves és még csak az egyik volt cserélve.
:O Az igen!
Nekem 3-4 évet bír ki egy márkás garnitúra. Utána kezd el hártyásan és/vagy csíkozva törölni, esetleg idegesítően nyikorogni az üvegen. Igaz én nem utcán parkolok, így nem nagyon szokott lefagyni a szélvédőm, se a tűző napon nem szoktam egész nap aszalni.
Ezzel a 3-4 évvel is a márkatársak fórumokon, FB-csoportban úgy néznek rám mint valami csodabogárra, mert a legtöbben úgy gondolják, hogy alap az évenkénti csere.
Köszönöm a válaszokat.
Élettartammal kapcsolatban én úgy tapasztaltam, hogy a nagyon olcsók 1 évet bírnak, az ilyen némileg jobb minőségűek, mint a Tescoban a Valeo, 2 évet. Szabadban tárolt autónál.
Hogy éppen mikor adják meg magukat, az nem mérvadó szerintem, mert lehet, hogy nyáron megeszi a nap, és azért szakad szét télen a jégtől. Nyáron csak a sima üvegen járkál, még ha elért is, nem szakad szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!