Hátsó ablaktörlő gumi szakadt, gond lehet műszakin ha minden más rendben van?
Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 16:32
1/4 anonim válasza:
Az ablaktörlőket nekem még soha nem vizsgálták meg részletesen. Ha nem látványosan lóg róla a gumi, szerintem nem fognak foglalkozni vele. De amúgy mért nem cseréled ki? Nem olyan nagy összeg és a te érdeked is hogy kiláss.
2/4 A kérdező kommentje:
Mert pont ebben a méretben nincs most sehol se raktáron.
330 mm-es kell. Nem tudom a 360 mm-es gáz lenne?
Ránézésre a nagyobb is elfér.
2019. márc. 18. 16:49
3/4 anonim válasza:
Igazából megemlítik hogy gond, mert ugyebár műszaki követelmény az is. De nem hinném hogy ezért megbuktatnák az autót.
4/4 anonim válasza:
Nem kizáró ok, csak lényeg hogy működjön maga az ablaktörlési funkció, de egyes helyeken nem tartják kizáró oknak ezt sem mert a hátsó ablaktörlő nem olyan lényeges mint az első. Egyébként egy műszakin elsősorban a biztonsági berendezéseket fogják nézni amibe a fékek benne vannak ugye, a biztonsági öv stb...meg ne lógjon az autóról semmi alkatrész, ne legyen hiányos a karosszéria, a lámpa, a szélvédő is legyen rendbe, ne legyenek rajta látványos mély karcok az ablaktörlési határon belül, de egyébként még azzal is átengedik ha tényleg csak egy hajszálnyi karc van rajta, de ha igen erős azt már biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!