Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Számotokra mennyire okoz...

Számotokra mennyire okoz örömet az autóvezetés?

Figyelt kérdés
Kikapcsol, lenyugtat, és élvezettel tölt el benneteket, vagy inkább egy folyamatos stresszt jelent balesetmentesen A-ból B-be eljutni? Ha mégis inkább élményt jelent, idővel ki tud-e kopni az emberből ez a lelkesedés az által, hogy megszokottá és hétköznapivá válik?

2019. máj. 2. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Imádok vezetni, pedig csak egy faék egyszerû szívódízel Peugeot 206-osom van, szóval nem a megtestesült vezetési élmény, illetve 90%-ban Pesten vezetek, ami meg elvileg elég stresszes is.
2019. máj. 2. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mind egy, hogy milyen okból vezet az ember. Munka? Vásárlás? Eljutni egyik pontról a másikra? Én munkám során minden nap vezetek teherautót, imádom a kocsikat és az autósportot, de a teherautó vezetése nem okoz örömet, ez csupán munka. Viszont ha átszállok a sport kocsimba és elkezdek driftelgetni és csapatni az örömet okoz.
2019. máj. 2. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Imádok vezetni, engem teljesen megnyugtat, élvezem, még akkor is ha a dugóba 2 óra alatt teszek meg 8km-t,de persze amikor haladok az ami nagyon jó :)
2019. máj. 2. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Számomra az autó örök élmény...legyen az negyven tonnás, vagy hatszáz kilós. A sors kegyelméből nekem gyerekkorom óta a jármű a dilim...legyen az Dongó, Puch, vagy 1000-es CBR, de az sem baj, ha 16 sebességes Hino...

Azt elismerem hogy a busz a kedvencem...most hetvenkét éves vagyok, de minden nap öröm vezetni. Persze csak automata élményautókkal.

Egy hónap múlva lesz 52 éves a jogsim, és még nem volt sajáthibás balesetem..pedig évekig vezettem őrültebbnél őrültebb keleti országokban. Az volt az igazi kaland.

Elismerem, hogy nem mindenki van így. Nekem simán szerencsém van a sorsot illetően.

2019. máj. 2. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Ismerős helyen és/vagy kisebb forgalomban szeretek vezetni, ha nem tart fél-egy óránál tovább. Ha ismeretlen helyen vagyok, pláne nagy forgalomban, akkor inkább stressz, 1 órásnál nagyobb távon meg szimplán unalmas.
2019. máj. 2. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Én imádok vezetni bármit, és onnan látszik ez, hogy szívesen vezetem a 65 lovas dízelt, az 1.2-es benzinest, és a 3.0 turbódízelt is. Nem számít milyen autó, csak menjek, haladjak, tekerjem a kormányt. Sokszor azon kapom magam, hogyha valahova kell menni, nem azt várom, hogy odaérjek, hanem maga az utat. Tudom, az én esetem kicsit már beteges, de ilyen vagyok.
2019. máj. 2. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Autózás stresszes, a motorozás nem.
2019. máj. 2. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Imádok vezetni. Én is úgy vagyok, mint a 6-os, hogy az út a lényeg, azt nem is igazán várom, hogy odaérjek, ahova indultam. Sokszor cél nélkül is elmegyek autózni éjjel vagy hajnalban. Viszont csak egyedül élvezet. Ha ülnek mellettem, úgy már nem olyan jó. Mondjuk lehet, hogy azért, mert sosem olyan ül mellettem, aki hasonlóan élvezné az autózást, vezetést.
2019. máj. 2. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Imádok vezetni, engem kikapcsol :)

Sajnos néha belerondít a képbe egy-egy gyökér akivel össze lehet futni az utakon, egyre többen vannak, már mindenkinek kocsija van, a benzin is elég olcsó a bérekhez képest.

2019. máj. 3. 13:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Most tanulok... A 11. óránál tartok. Teljesen 0-ról indultam, de kezdettől fogva, mikor a kormány mögé beülök, végtelen nyugalom tölt el. soha nem éreztem ennyire nyugodtnak magam. Nagyon szeretem. Vannak bakik, persze, van hogy ki is kapok, de ez sem húz föl. Annyira lenyugtat, kikapcsol, mintha 8 órát aludtam volna. Ha heti 1 szer mehetek csak, nagyon kellemetlenül érzem magam. Sokszor azt gondolom, ez már valamilyen szintű függőség nálam. :D:D
2019. dec. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!