Mennyit fogyaszthat az alábbi autó? Esetleg ha a lehetséges válaszadók között rendelkezik valaki ilyennel, pontosabb adatokkal tudna szolgálni?
Van is meg nincs is. Esetedben nincs.
Ha átjönne a haverom egy ilyennel, én pedig megkérdezném hogy egy ekkora bódét cipelve mennyit eszik a 2.0TFSI, tehát csak úgy kíváncsiságból, akkor van különbség.
Ha átjön a haverom egy, ilyennel és megkérdezem hogy mennyit eszik mert én is ilyet akarok, akkor nincs különbség.
Ilyet akarsz venni, semmi más nem érdekel téged a kocsiról csak hogy mennyit fogyaszt, ne próbáld megmagyarázni.
Hidd el ha automata váltós autót akarsz akkor vagy újat vegyél vagy hagyományos bolygóműveset 4, de a fogyasztás és ha gyakran autópályázól inkább 5 sebességeset.
Nekem egy ezres swiftem van az ezres forduló elöttről, 3 fokozatú automata váltóval. Nem szép, hosszú távon nem kényelmes, nem gyors, de nekem nem is ezek a szempontok. Sokkal inkább az, hogy 2 éve van meg. Kényelmes, hogy városon belül nem kell váltogatni, akár fagyizhatok is közben, jobban tudok figyelni a forgalomra, a szép tájakra. Nem szakítja fel az aszfaltot, egy egy előzést jól át kell gondolni, de nekem teljesen megfelel. Autópályázni vagy németbe járni nyilván nem ez való. Eddig a 2 év alatt egy vezérlést cseréltettem illetve 2x olajat cseréltem, igaz keveset megyek, de 8 ezrenként lecserélem szűrővel együtt. Pár hete lecseréltem benne az automata váltóban is az olajat netes videó alapján. Szervízkönyv alapján rá ért volna még 20e km múlva, de volt idom is és kiváncsi voltam, hogy lesz e érezhető különbség és bizony van, azóta nagyon szépen finoman vált az autó. Persze nem egy DSG, de nem is egy bólogatós francia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!