Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire alkalmasabb városban...

Mennyire alkalmasabb városban egy 650 es egy 1000 res motorhoz képest?

Figyelt kérdés

Van különbség abban hogy az egyik pl gyorsabban melegszik be? Suzuki v strom ot szeretnék venni. Tudom hogy kizárólag városba egy 125 ös is elég tud lenni de én

Hosszabb távokra túrázni is fogom használni. Jó időben pedig munkába járáshoz is. Túrázni több száz km t menni az ezres jobb lehet de annak nem még nagyobb szenvedés a város még a 650 hez képest is?

2019. ápr. 27. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
nagyon pihent vagy igaz-e?:) menj aludni inkább
2019. ápr. 27. 21:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Éjszaka dolgozom a munkámból adódóan(van szünetem mielőtt még ebbe kötnél bele).

Szóval a kérdésre is tudsz válaszolni?

2019. ápr. 27. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Én városba ezt a motort venném:

[link]

Túraendúróból meg mondjuk a BMW GS sorozatát, esetleg Multistradát.

Nem feltétlen a ccm szabja meg a használhatóságot egy motornál egy adott célra, hanem a motor ( mármint az egész jármű ) jellege.

2019. ápr. 28. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos van ezekben is termosztát, szerintem semmivel nem melegszik be lassabban az 1000-res, mint a 650-es. Én simán az 1000-rest venném.
2019. ápr. 28. 00:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Az ezres nem kormolódik jobban?
2019. ápr. 28. 08:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, és a fogyasztás városban. Az a 650 nél mennyivel lenne kevesebb?
2019. ápr. 28. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!