Félek a motoroktól, mit lejhet tenni ellene? Lehet azért van ez, mert anyukám 2 éve elesett a városban a macskakövön vele és majdnem meghat.30f
Figyelt kérdés
Miukor gyerek voltam, Hoinda dioval kezdtem 9 évesen. Mindenhova azzal jártam. Volt romettem is, meg mindenféle szar, az évek során vezettem hatalmas motorokat is, de aztán 22 éves koromra ( én még megcsinálhattam az A korlátlant 21 évesen...) abbahagytam, elkezdtem építkezni és karriert építeni, most pedig Budapest közvetlen közelében lévévő, nagy és szép agglomerációs házamban úgy gondoltam veszek egy robogót, mondjuk egy 250-es kymco dink-et a nyárra, csak úgy a régi szép időkért. Viszont rámtört ez a fura érzés, hogy akár meg is halhatok, hiába nem nagy motor, simán becsúszom valamibe, ahogy anyukám, és végem.... egyszóval totál félek jelenleg a motorozástól, amikor annak idején imádtam. A kerékpározástól nem félek érdekes módon....2019. márc. 3. 18:27
1/3 anonim válasza:
Neked pánikfélelem alakult ki az évek során..
Autót vegyél, ne motort!
Mit tegyél ellene? Kezdj el biciklivel járni! Ha inogsz, csak leteszed a lábad és leszálsz ha úgy van.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy nem ingok meg, rendesen országútizom.... biciklivel csak akkor estem amikor annak idején BMX-el ugratgattam az óvoda mögötti építkezésen.
2019. márc. 3. 18:47
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak elszoktál tőle, és ezért van ez a bizonytalanság. Nyugodtan vegyél egy motort, 100 km után ugyanúgy fogod élvezni, mint régen. Esetleg egy jó bukó mellé vegyél egy protektoros kabátot is, és nagy baj nem érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!