Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szemétségnek tartjátok részemr...

Szemétségnek tartjátok részemről hogy szóltam a közterületeseknek?

Figyelt kérdés

Nagyáruház parkolójában keveredtem szóváltásba egy nőszeméllyel.

Egy a bejárathoz közeli helyre állt, úgy hogy egy kicsit belógott arra a helyre amire később én is beálltam.

A kocsi mellett vagyis inkább a kocsija előtt állva telefonált, amikor ráfordultam meg is álltam, és elmutogattam neki, hogy elmegy, e mert ha én beállok ő nem fog tudni beszállni.

Mosolyogva mutatta, hogy "gyere-gyere".

Vállat vontam beálltam, de után rögtön jött oda, hogy "bocsika de ez k***ára nem lesz jó így nem tudok beszállni, állj máshová".

Semmi köszönés, flegma stílus, mondtam is neki,hogy nem állok sehová.

Akkor ő rendőrt hív.Hívjon.

Szó szót követ, már azzal fenyeget, hogy mindjárt ide hívja a férjét és majd vele beszéljem meg. (egyébként végig kulútáltan beszéltem vele, még kiabálni sem kiabáltam)

Erre megjelent egy rendészet feliratú autó, benne a helyi közterületesekkel.

Mondtam a nőnek, hogy na itt a lehetőség, hogy kiderüljön kinek van igaza, ezzel leintettem a rendészeket.

Igazoltattak mindkettőnket, majd a nőt 50 ezer forintra megbüntették mert átlógott a kocsija.

Sokalltam én is, a nő még egy darabig mondta az abszurd hülyeségeit, aztán aláírta a papírt.

Megkérdezte, hogy elégedett vagyok e, mondtam, hogy maximálisan, és bementem vásárolni.

Igazából sajnálom, hogy 50 ezerre büntették, irreálisnak is tartom, meg nem ezt akartam, de bicskanyitogató volt a stílusa, meg eleve ha úgy kezdi, hogy "légy szíves" és ezt meg ezt szeretném, akkor még talán ki is álltam volna, hogy betudjon szállni.

Mellett is tök szabályosan parkoltak, semmi nem indokolta, hogy átlógjon.(és jobbról kényelmesen bemászhatott volna)

Nem szeretem ezt a nyomjuk fel a másikat stílust, csak annyira felbosszantott, hogy a rendészeket látva gondoltam itt az igazság pillanata.

Azt hittem ők elmondják neki,hogy nekem van igazam, másszon be jobbról és jó napot, de szinte egyből elkezdték írni a csekket.

2019. ápr. 26. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelte. :)
2019. ápr. 26. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tartom annak.
2019. ápr. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!