Ti vennetek / használnatok VW Polot?
Figyelt kérdés
Mondjuk 1.4est mindegy hogy benzin vagy dizel.
Mit gondoltok magáról az autóról?
2019. ápr. 24. 21:22
2/12 anonim válasza:
A-ból B-be jutáshoz, úgymond ilyen futkározós autónak igen
3/12 A kérdező kommentje:
#1 mi a gond a mérettel?
#2 mi mast csináljon az auto mint hogy elmegy A-ból B-be?
2019. ápr. 24. 21:51
4/12 anonim válasza:
A-ból B-be való rohangálós autónak tökéletes.
5/12 anonim válasza:
Mi mást csináljon? Ezt most komolyan kérdezed?
Mondjuk egy VW Polo-val sok sikert kívánok kényelmesen eljutni mondjuk a Balatonra az egész családdal és koffermennyiséggel együtt. Egy ilyen út után szidod magad, hogy miért nem egy Golf kombit vettél.
6/12 anonim válasza:
A-ból B-be rohangálósnak teljesen jó.
7/12 anonim válasza:
kérdező, ha mi azt mondjuk, hogy kicsi és csúnya, akkor nem veszel, ha azt, hogy pont jó méret és szép, akkor veszed?
A Polo melyik generációja? Mi a célod vele? az 1.4 PDTDI 3 hengerrel egy igen jól sikerült motor. Az 1.4 benzines 75 lovas szintén egész jó. Az autó nem nagy, de elég komfortos, ha ketten használjátok, az mindenhová elég.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom lementem vele Törökországba de Görögországban is voltam vele senki jem panaszkodott négyen ültünk benne plusz csomagok csak gondoltam megkerdezlek titeket ti mit gondoltok.
2019. ápr. 25. 06:21
9/12 anonim válasza:
2-es vagyok, szeretek vezetni, ez 0 élmény faktort nyújt, széthúzni vennék ilyet de lehet swiftek jobban járnék máskülönben semmikép nem vennék... így jó? :D
10/12 anonim válasza:
Én ilyenen tanulok. Szerintem nagyon jó kis kocsi, kényelmes. Bár én elég kicsi vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!