Vennétek új játszószönyeget ha a második gyereketek fiú lenne vagy használnátok a nagylány testvértől maradt inkább lányosat?
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna :)
Ugyanilyen játszószőnyege volt a kislányomnak és most mi is fiút várunk :) Én nem tervezem, hogy veszek újat, ezt nagyon szerettem, szerintem nagyon jó anyaga van. Inkább lányos, mint fiús, de szerintem nem vészes.
Hát én vettem.-..a lányosat tovább adtam sok barátnőm volt babás akkortájt gondoltam egynek csak lesz kislánya:))) és lett is.
Nem tudom ki hogy van vele de nekem a gyerekeimről az első 2-3-4 hónapban nagy csomó kép készült a játszószőnyegen hiszen sokat voltak ott éber pillanataikban és én nem tudtam volna a fiamat nézni a lányos háttér előtt meg később is azt nézegetve vissza.
Lányos ruhát se adtam rá itthon se, lányos kis triciklire se ültetném, a lányos mintás pelenkázó lapot is lecseréltük. Szerencsére a nagy dolgok mind unisex színűek voltak (kiságy, babakocsi, mózes, hordi).
De nem vagyunk egyformák. Egy barátnőm zöld rózsaszín babakocsiban sétáltatta a kisfiát és volt jópár olyan kisruha ami egyértelműen lányos volt kis pillangó fodor vagy stb. és ráadta itthonra.
Én azt is értem, attól hogy én másképp csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!