Infiniti Q60 vélemény? Megér 21 milliót?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 13:52
1/6 anonim válasza:
Te vagy az Urus vs. Macan kérdező is? Szerinted itt melyik gyk-s látott már közelről Q60-ast, netán használta is? :-)
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, engem nem fog meg az Infinity, vezettem Q50-et, nekem ahhoz képest egy Mazda6 minőségibb autónak tűnt.
3/6 D. Brasco válasza:
Inkabb porsche macan turbo......
4/6 anonim válasza:
Egy használt biciklit sokkal jobb áron tudsz venni, ha neked az a kérdés, hogy "megéri-e" az Infinity az árát, nincs fogalmad a világ működéséről.
Nem azért költenek, mert megéri, hanem mert megtehetik...
(Te megteheted? Gondolom, nem)
5/6 anonim válasza:
Jól írja a 4.
Azért veszik ezt mert meg tudják venni és megmutatni hogy ők IGEN.
6/6 anonim válasza:
Ezek az új futtatott sznob gépek , sport és civil vonalon verik ezeket a 90es évek és mostani pår japán német modell . Választani kellene csúcs olasz egyéb felkapott kocsik közül vagy Porsche 911 Carrera az utóbbi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!