Megérhet egy milliót egy 200 ezer kilométert futott A4 1.9 tdi?
Ismerős adná el. Garázsban tartott, és szinte úgy néz ki, mintha nemrég gurult volna ki a gyárból.
Ezek az autók tényleg elmennek 400+ ezer kilométert komolyabb gondok nélkül?
Tényleg nagyon jó állapotban van. Sok társában óraállás szerint kevesebb kilométer van, és jobban hasonlítanak egy csirkeólra, mint egy autóra.
Logikusan végig gondolva érdemes lenne megvenni egy ilyet, ha még 200 ezer kilométert gond nélkül elmegy. Szerintem ennyi kilométer után a mostani új autóknál is előjönnek a komoly gondok, ez meg azért mégiscsak töredékáron van.
Lefoglalóztam :)
A belseje teljesen újszerű, gyönyörű fehér ülések, egy folt nincs rajtuk! A csomagtartóban a kárpitozás konkrétan olyan, mintha most vettem volna le a polcról.
A fényezés is eléggé jó állapotú.
Összességében az is hihető lenne amatőr szemmel, hogy 20 ezer km van benne.
utolsó:
Talán meg kéne tanulni először magyarul, mert konkrétan egy retardált szintjén írsz.
Aztán meg meg kéne próbálni nem hülyeségeket írni. Vagy te tán jóstehetség vagy és pontosan tudod, hogy egy 15+ éves kocsiban majd csak olajat kell cserélni? Hagyjuk már.. Bármikor bármi elromolhat bármilyen autóban.
5.: Semmi közöd sincs a keresetemhez, és a többi autóba nem kerülhet 300-400 ezer forintba a szerviz?
Könnyű szervizelni, olcsók az alkatrészek, és nem Suzuki.
Nem a Suzukit akarom szidni, nekem is volt, de a motorján kívül egy teljesen átlagos autó. Újonnan vettem, és 10 évesen már kezdett meghalni az elektronikája, a váltó szintén nem túl jó, távirányítós slusszkulcs tönkrement. Illesztések, anyagminőség, összeszerelés pocsék, és az alja már rozsdásodott is.
Arról nem is beszélve, hogy ezzel meg lehet jelenni, tűhegynyi rozsdafolt sincs rajta, és a turbo is elmegy 400 ezer kilométert.
Aki olcsójános, az vegyen régi Swift-et, aztán pedig nézhet, hogy kiesett a kerék a nagy rozsdaólból.
És igen, eléggé valószínű, hogy egy külsőleg tip-top állapotú autóban csakúgy sorra tökre fog menni minden, mert "elöregedett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!