Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérhet egy milliót egy 200...

Megérhet egy milliót egy 200 ezer kilométert futott A4 1.9 tdi?

Figyelt kérdés

Ismerős adná el. Garázsban tartott, és szinte úgy néz ki, mintha nemrég gurult volna ki a gyárból.

Ezek az autók tényleg elmennek 400+ ezer kilométert komolyabb gondok nélkül?

Tényleg nagyon jó állapotban van. Sok társában óraállás szerint kevesebb kilométer van, és jobban hasonlítanak egy csirkeólra, mint egy autóra.

Logikusan végig gondolva érdemes lenne megvenni egy ilyet, ha még 200 ezer kilométert gond nélkül elmegy. Szerintem ennyi kilométer után a mostani új autóknál is előjönnek a komoly gondok, ez meg azért mégiscsak töredékáron van.

2018. júl. 17. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Az autók öregszenek is ám. Az összes gumi és elektronikus alkatrész kvázi az idővel elromlik - ha használják ha nem. Tehát "gond nélkül" nem fog elmenni sok ezer km-t ez sem, mert nem új autó. A motor jó esetben kibír 400e-t, de lassacskán sok-sok cserés alkatrésze lesz (ha még eddig nem volt).
2018. júl. 17. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Ha az ismerős itt vette szalonban, akkor vedd meg nyudodtan. Ha ismeretlen az eredete, akkor viszont fuss, vissza se nézz.
2018. júl. 17. 18:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Jól van, öregszik minden. De azért egy fűtött, alacsony páratartalmú helységben ez csak nem olyan szembetűnő. Ismerősé az autó, hobbi szerelő.
2018. júl. 19. 18:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Lefoglalóztam :)

A belseje teljesen újszerű, gyönyörű fehér ülések, egy folt nincs rajtuk! A csomagtartóban a kárpitozás konkrétan olyan, mintha most vettem volna le a polcról.

A fényezés is eléggé jó állapotú.

Összességében az is hihető lenne amatőr szemmel, hogy 20 ezer km van benne.

2018. júl. 30. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Aztán mennyi a havi fizód, mert ezt fent is kell tartani ám. Egy nagyobb szervíz simán fájhat olyan 3-400 ezerbe (vagy mégtöbbe)
2018. júl. 30. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Állapot a lényeg, nem a km. Ha ez patika mint mondod akkor örülj neki!
2018. júl. 30. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Annyi tudatlan irigy ember irogat baromsagokat ,400000 szerviz, .Ennel az autonal nem igazan szerencse kerdese kovetkezo 1-200000km koltsege egy szerviz valasztott olaj ara plusz olajszuro,polenszuro ,gazolajszuro persze 10000-km. Egyetlen hibajat latok a hofeher ules.
2018. aug. 4. 07:51
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Utolso vagyok!Latom a valaszom nem tetszik egyeseknek akik valoszinuleg nem csak irigyek hanem hulyek is
2018. aug. 4. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:

utolsó:

Talán meg kéne tanulni először magyarul, mert konkrétan egy retardált szintjén írsz.

Aztán meg meg kéne próbálni nem hülyeségeket írni. Vagy te tán jóstehetség vagy és pontosan tudod, hogy egy 15+ éves kocsiban majd csak olajat kell cserélni? Hagyjuk már.. Bármikor bármi elromolhat bármilyen autóban.

2018. aug. 4. 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:

5.: Semmi közöd sincs a keresetemhez, és a többi autóba nem kerülhet 300-400 ezer forintba a szerviz?

Könnyű szervizelni, olcsók az alkatrészek, és nem Suzuki.

Nem a Suzukit akarom szidni, nekem is volt, de a motorján kívül egy teljesen átlagos autó. Újonnan vettem, és 10 évesen már kezdett meghalni az elektronikája, a váltó szintén nem túl jó, távirányítós slusszkulcs tönkrement. Illesztések, anyagminőség, összeszerelés pocsék, és az alja már rozsdásodott is.

Arról nem is beszélve, hogy ezzel meg lehet jelenni, tűhegynyi rozsdafolt sincs rajta, és a turbo is elmegy 400 ezer kilométert.

Aki olcsójános, az vegyen régi Swift-et, aztán pedig nézhet, hogy kiesett a kerék a nagy rozsdaólból.

És igen, eléggé valószínű, hogy egy külsőleg tip-top állapotú autóban csakúgy sorra tökre fog menni minden, mert "elöregedett".

2018. aug. 4. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!