Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota vagy Bmw3?

Toyota vagy Bmw3?

Figyelt kérdés
2003as, 2000ccm, benzines mindkettő. Kb ugyanabba az árban van, melyik "éri meg" jobban?

2019. ápr. 22. 15:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Neked milyen volt?

Én most egy corollával járok, 18éves de nincs rajta rozsda, pedig garázst csak télen nagy hidegbe lát, ennek is tipushibája az olajfogyasztás,de másra nem kellett költeni.

2019. ápr. 24. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:
2003 535d-t vett a kollegám 2éve 8kilóért 2 év alatt 100k-t költött rá ami nem sok egy ilyen idős autónál(motorikusan hibátlan abba bele sem kellett nyúlni pedig vagy 420e km van benne). Kopó részek kopni fognak minden járműben a költés elkerülhetetlen. Jól karbantartott autóval sokat spórolhatsz. Nem kell félni egyik autótól sem.Át kell nézetni megvétel elött.És nem kell félni a sok km-től sem.
2019. ápr. 25. 11:40
 13/13 Osynho ***** válasza:
Szerintem nézd meg az alkatrész árakat. E46-al járok, van Accord és Avensis tulaj ismerősöm, elképedtem mennyibe kerülnek hozzájuk az alkatrészek.
2019. máj. 11. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!