Toyota vagy Bmw3?
BMW 3!
Én legalább is biztos Bömbit vennék!
Lehet csak en vagyok ilyen de nem ertem hogy lehet egy azonos évjáratú Toyota ugyanannyi mint a BMW...akkor vagy a bmw a fos vagy a Toyota a jól karbantartott nem?
En biztosan a Toyotát választanám ha a ket auto teljesen egyforma lenne akkor is. Olcsó fenntartani es megbízható, es az idiotak sem találnak meg rögtön az utakon. Gondolok itt peldaul a versenyző szelleműekre.
Sajnos az hogy egy árban van, szerintem nem elég infó.
Feltételezem azért a 2003-as évjárat a kiszemelt, mert annyi az anyagi keret. Belőtted, hogy annyiért keresel autót. Hát ha az anyagi keret ekkora, én bátran elfelejteném a BMW-t. Biztos izgibb, meg menőbb a BMW, de személy szerint én bontóba vinném az összes ilyen lerúgott szar BMW-t amivel néhányan arcoznak az utakon.
Szerintem ne akarj beállni ebbe a sorba, nagyon sok előítételet kapnak. (Jogos is meg nem is)
Anyagilag a BMW drágább lesz az biztos. Ha nem most, és nem 2 hónap múlva, de valamikor tuti.
Ilyen BMW-t akkor vennék, ha a zsebembe lenne mégegyszer annyi pénz mint az autó vételára. (amit bármikor szívfájdalom nélkül rá tudok költeni)
Én a Toyota mellett voksolnék!
Köszi a válaszokat.
Én is a Toyota felé hajlok, a bmwről a hülyegyerek autó jut eszembe sajnos, mert sokan csak azért veszik, hogy mutassanak valamit, de egy 15-20 évessel nemsokat tudnak.
Lehet és sokan mások szereotípiákat vesztek, vagyunk néhányan akik meg autót vesznek.
Ha számodra a BMW 3 kényelmesebb, jobban tetszik de azért nem veszed mert hülyegyerek autó és veszel egy (akármilyen, nem tudjuk milyen, nem írtad) Toyotát ami lehet nem is a legmegfelelőbb számodra akkor te sem vagy külömb, mint a surmó/raj E46 tulajok ( és természetesen egy a két márkát megfordítva is igaz).
Azt válaszd ami neked a legjobb, ami jobban tetszik, kényelmesebb, jobban megfelel az igényeidnek és ne azt ami trendi vagy nem trendi.
Az E46 sokáig a legfelkapottabb import autó volt - nem véletlenül. És nem csak hülyegyerekek vették - bár a legolcsóbbakat szinte csak azok meg a brazilok veszik, de elmondható ez a TDI VW-kről, néhány Audiról stb..
Ezzel a válaszoddal pont azok közé állsz, akik közé nem szeretnél :)
Nekem volt Toyotám is és BMW-m is, ez esetben a Toyotá-t választanám.
Nyűhetetlen kis fenntartási költséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!