Avensis mennyit érhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, adott egy 2014/5 Toyota Avensis 1.6 benzin sedan, Sol felszereltséggel (ülésfűtés, tempomat, 2 zónás digit klíma, fény, eső érzékelő, fényre sötétedő visszapillantó a főbb tételek). 47000 km van benne, mennyi lehet a reális eladási ára? Neten 4M felett láttam hasonló benzineseket csak jóval magasabb 100-150E körüli futásteljesítménnyel. Márkakereskedésben azt mondták 2,9M-ért számolnák be új autóba. 4-4.5M forintért elmenne ez szerintetek, ha mi hirdetjük meg? A 3M forintot kevesellem érte.2019. ápr. 10. 12:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem is el kéne mennie 4M felett, ha van időd hirdetgetni. Autóbeszámításánál soha nem adják meg a valódi piaci értékét, hiszen nekik is meg kell érnie a dolognak.
Gondolhatsz rá úgy is, hogy kb. 1M Ft-ba kerül neked az a kényelem és gyorsaság, hogy nem kell magad felraknod a hridetést, nem kell várni a hívásokat, nem kell szerencsétlenkedni a komolytalan/akadékoskodó vevőkkel, stb. Csak leadod a kocsit és kész vagy.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a 2,9 az nagyon-nagyon áron alul van. Ha nem kell gyorsan a pénz, akkor én biztos nem adnám oda ennyiért.
3/3 anonim válasza:
Ha ráértek és em kell sietni én simán 4.5-ért hirdetném és várnék. Úgyis jön majd egy olyan komloy érdeklődő aki legalább 4-ért elviszi. Azért 5 éves kevesett futott magas felszereltségű Toyotának jó ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!