Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 3-ról tapasztalatokat...

Bmw 3-ról tapasztalatokat írnátok?

Figyelt kérdés
Főleg e46 318i 143le érdekelne, de minden jöhet?

2019. ápr. 21. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden jöhet? Ok. Én egy 2013-as Mitsubishi ASX-et használok, a legnagyobb megelégedéssel. Eddig csak a kopó-fogyó alkatrészekre kellett költenem, városi átlagfogyasztás 7,5 liter, 1,6-os benzinmotorral. Valami még érdekel, kérdezz bátran! :-)
2019. ápr. 22. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó is az a FILA táska...
2019. ápr. 22. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiért jót adnak, annyit nem ér. A többit megtalálod itt vagy népítéleten
2019. ápr. 22. 08:51
 4/6 A kérdező kommentje:
2es,képzeld a vételára ugyanannyi, mint a hasonló kategóriájú autó, csak a megbízhatóságra lennék kíváncsi.
2019. ápr. 22. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát otthagyni nem hagyott ott sehol. Motorhoz, váltóhoz, difihez, kardánhoz nem kellett nyúlni soha. De minden más esik szét. És nem viccelek. MINDIG van mit csinálni rajta.

Akkor vegyed ha értesz a kocsikhoz, vagy van rá pénzed, helyed és időd hogy megtanuld szerelni.

Hatalmas élmény vezetni, nem fogok hazudni. Sokkal jobb mint bármi más amiben ültem. Nem véletlen ragaszkodok hozzá a sok bajával ellentétben. De el kell ismerni, hogy nem véletlen hogy a facebookon mindenki akinek volt ért hozzá. Mert vagy megtanulod mélységig sok könny, vér és verejték árán, vagy eladod egy éven belül.

2019. ápr. 26. 20:31
 6/6 nandi2 válasza:
Végül is vettél ? 2 és fél év telt el. Ha vettél,...tapasztalat ? Én most vettem 2 hete...Eddig tetszik... nagyon tetszik..
2021. okt. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!