Skoda fabia 1.2 6v vélemények? Jó és rossz tapasztalatokat várok! Csak is kizárólag 6v-ről érdekelnek vélemények!
1# ezt nem értem. Ügyelt a vezérlés cserére?
Alap dolog hogy auto vásárlás után az első a vezérlés csere. Láncnal meg 250ezerig noncs gond de ha van is azt jelzi.
Ezt a hülyeséget nem értem.
1.2 literes szivo ráadásul 6 szelepes.. Egyszerű, olcsó konstrukció. Gondod nem lezs vele.
én se vennék 3 hengeres motoral szerelt autót.
Hangos, rezonál, gyenge, és az erejéhez mérten sokat fogyaszt mert erölködik ha menni is akarsz vele,nem csak tötyögni
picsit a Wartburgokra hasonlítanak
3# rég hallottam ilyen jókat:)
Nem tudom honnam jött.
De való igaz, hogy betolással, otthoni kokanylassal meglehet gyilkolni.
Olyan sem sűrűn van hogy csak hip hopp átugrott a vezérlés.
Nem véletlenül van megadva km/év egy vezerlesnel, nincs ez mashogy a skodri 1.2s láncos motorjánal sem.
Ha betartod a gyári előírást, akkor kapsz egy orokeletű, kicsit gyengécske de élhető autót.
Javaslom, aki autó közelében sem járt mint 3# es 4# fals információt nem küldjön.
A netről, youtubrol, blogokról, gykn tanulva....
Ha HTP motoros felejtsd el. Trafó hibák vannak vele rendszeresen. A vezérlést nem tudom, de a trafó hibát nem egynél láttam.
Mpi motorok jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!