Melyiket válasszam szerintetek? Szívesen fogadom (akár a rossz) tapasztalatokat is.
Pont volvo???
Szépek, fater kedvenc kocsimárkája, de nem vennék...
renault motor van bennük, és ami francia az xar....legalábbis a régi kocsiknál ez így volt....
utsó:
jogos a feltevés, van benne logika, és tudtommal az audin kívül most senki nem gyárt 5 hengeres motort....
Márpedig nemhiszem hogy audi motor van a volvóban...lehet hogy ezek már saját fejlesztések...
De régi volvóknál tuti a rönó (XD) motor.
Sziasztok. Első válaszadónak: "Amelyik tetszik, azt vedd." Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, mert mindkettő tetszik. Bár, most elgondolkodtam és inkább az S40 felé hajlok, mert az XC90-re simán rá lehet költeni akár 1 milliót is pluszban, a fenttartása miatt. Az S40 talán nem kér ennyit.
Többieknek: A Volvoban Renault motor van, az biztos. Amúgy egy haveromnak S60-ja van és még nem volt gond vele, (a motorral) pedig már hajtja egy ideje. Köszi a válaszokat, szerintem S40 lesz, de várok még véleményeket.
Szia utolsó válaszadó. Már én is gondoltam az S60-ra, de már eldöntöttem, hogy S40 lesz. Kösz azért a tippet.
Ha lehetne mégegy kérdés: mostmár, hogy megvan az "alany":D, mik a vélemények az S40-ről?
S40-ből csak a classic-ot, 2000.05 - 2004.01 -ig, benzinest, lehetőleg turbóst. Ezek VOLVO Modular engine-vel vannak már szerelve, szedtem szét ilyet megnézési célból, és 160! ezer km-nél még meg voltak a hengerekben a hónolás nyomok meghúzás nélkül.
A régebbiekben szar a renault váltó, dízelben szar a renault motor. S40 II meg csak egy csicsás ford focus jóval drágábban, a dízelek itt a D5 kivételével a peugeot-tól érkeztek. Ebből talán a T5 (225LE) ami használható. XC90 drága és sokat fogyaszt, ott a költségek azért nem annyira "személyautósak" , nagyobb és drágább bármely alkatrésze, akár egy féktárcsa is egy vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!