BMW E46 320D 150LE tudnátok írni tapasztalatokat? Valóban megbízhatóak nagyon, nem úgy mint a 136 lovas?
Megbízható, jó kocsi!
Szerintem vétel előtt mindenképp vidd el egy állapotfelmérésre és csak utána vedd meg!
Megbízható.
Egy ismerősömnek van(38x km kb, pálya-országút-város is van benne), semmi komolyabb baja nem volt vele. Bár mivel új kora óta megvan neki, ezért gondolhatod, hogy nem okosba csinálgatja a dolgokat az autón. Arra számíts, ha valami meghibásodik, akkor nem lesz olcsó. Okosban sem, mert utána jönni fog a szívás.
Első kommentelőnek: nem a 136 lovasról beszéltem, látom sokat konyítasz a témához..... Majdnem 20 évesen mutass már rozsda mentes autót pls.
Második kommentelő: sose veszek egy autómba se bontott alkatrészt és szerelni se szerelek. Utálom a dolgokat "okosba" megoldani, mert annak mindig csak rossz vége van :D Ezt már nagyon fiatalon megtanultam :)
Az alkatrészek pedig kifejezetten nem drágák hozzá. A 30D-hez már valóban kicsit drágábbak a cuccok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!