Mennyibe kerülhet egy vezérműlánc csere?
Ilyenkor már cserére szorul vagy el lehet vele közlekedni?
Addig lehet vele közlekedni ameddig egyik pillanatról a másikra és ez bármikor bekövetkezhet..úgy nem gondolja,hogy pl elszakad. Ha ez bekövetkezik akkor minden bizonnyal úgy fogsz a legjobban járni,ha 50ezerért megveszed a motort bele.
A netről ki tudod keresni,hogy mennyi az annyi anyagárba (nekem más autó de pl 25 a lánckészlet, 32 a vízpumpa mert akkor már azt is cserélünk és ezek gyáriak ( németből rendelek cuccokat mert úgy olcsóbb,pláne ha több kell) és akkor annyira nem vészes a szerelőm munkadíja,de simán duplázhatom az anyagköltséget szóval úgy készülök,hogy cakk pakk 120ezer lenne. Nekem nem csörög még,csak hajlamos nyúlni és kezdetleges állapotnál járunk.De jövőhéten amikor egyeztetek a szerelőmmel akkor kiderül,hogy kb mennyi lesz az annyi munkadíj amire számítanom kell alap esetbe. Amúgy itt nem az alkatrész lesz a tétel,hanem a munkadíj
Szia. Nekem ugyan ez volt a helyzet pár hónapja. Csak nekem durván csörgött.
Szerelő meghallotta, azt mondta hogy itt laza a lánc, ne járjak vele, cseréljük ki. Végül levettem az ékszíjat és megmozgattam mindent amit húz. A vízpumpában volt egy hatalmas játék. Kiderült hogy végig az csörgött. Kicseréltük és azóta szépen halkan jár.
Szerintem te is kapd le az ékszíjat és mozgass meg kézzel mindent. Ha neked is hasonló a probléma akkor 5 perc, és megspórolsz egy közel 100 ezres műveletet ami nem is javítana a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!