Miért mondják a BMWre hogy szervízigényes és állandóan kell költeni rá, egy Audi vagy Mercedesre nem vonatkozik az ami BMWre is?
Azért mert az átlag magyar BMW az 11-15 éves, lepusztult sokat futott hulladék.
Egy új BMW semmivel sem problémásabb, mint egy hasonló felszereltségű akármilyen másik autó. Persze többe kerül a fenntartása, mint egy Swifté, de nem is az a technika van benne :)
Ez minden járműre igaz, csak itt a gyakorin a BMW-t szokás kiemelni. Ha egy autóra nem költöd rá minden egyes hibánál és kötelező karbantartásnál amit rá kell, akkor idővel egy guruló hulladék lesz. Ki lehet menni az autópiacra vagy a kereskedésekbe és meg lehet nézni az átlag magyar NEM BMW-t, amikre nem kell költeni.. minden második 10 éves autó torka véres.. :D
Első vagyok. Szemléltetésként megcsináltam amit mondtam. Itt vannak az opeles kérdése, pirossal aláhúzva ahol valami hiba van a kocsival:
Elég hülye ötlet egy bármilyen opellel összehasonlítgati egy bmw-t, egyrészt nem egy árkategória, nézd meg 500 ezerig mennyi bmw-t, és mennyi opelt találsz a hahu-n, kis országunkban meg még mindig az ár a döntő szempont...
Azonkívül nem jelenti azt, hogy egy opel rosszabb lenne műszakilag egy bmw-nél, sőt....
Szerintem az mindent elmond, hogy egy G astra még 20 év után is a gyári gumiharangokkal fut a féltengelyein...
6-os. Tökmindegy, ez csak mellébeszélés. A kérdés az volt, melyik szervízigényesebb. Láthattad a válaszomból, hogy melyikről tesznek fell több olya kérdést, hogy valami elromlott a kocsin. Tényleg nagyon jók az opleke, legalábbis itt gyakorin a suzukik után a legjobbak. Azok is maguktól cserélnek olajat igaz?
"Szerintem az mindent elmond, hogy egy G astra még 20 év után is a gyári gumiharangokkal fut a féltengelyein..."
Miért, szerinted a BMW-k nem? Amúgy lehet, de attól még kényelmetlen sz@rok, amiket folyton szervízbe kell hordani mert valami elromlik rajtuk. A kérdező meg erre volt kiváncsi.
Ne veszekedjetek, ez csak egy kérdés és nem egyezhet mindenkinek a velemnye:)
Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!