Automata vagy manuális váltóra szavazatok?
Figyelt kérdés
Indokot is..2019. ápr. 6. 21:32
11/18 anonim válasza:
"Mellesleg tapasztalataim szerint automata mellett sokkal nehezebb koncentrálni."
Ezt hogy kell érteni?
12/18 anonim válasza:
Amelyik éppen nincs. Mindkettőnek megvannak az előnyei, megvan a szépsége, és mindig akadnak helyzetek, amikor felsóhajt az ember, bezzeg a manuális/automata (nem kívánt törlendő) váltó most mennyivel jobb lenne. :-))
13/18 anonim válasza:
Én sokkal könnyebben belebambultam a vezetésbe, ha nem kellett váltogatni. :)
14/18 anonim válasza:
Ez szerintem nem a váltó hibája. Mi lenne veled egy Nyíregyháza-Győr autópályás úton? A kéziváltónál is felrakod 5-be Nyíregynél és Győrig el tudsz menni tempomattal max 2 sebességváltással :D
15/18 A kérdező kommentje:
Nyiregyi vagy? Én igen.
2019. ápr. 8. 15:16
16/18 anonim válasza:
Mentem én már háromszor-négyszer hosszabb távokat is, mint Nyíregyháza-Győr :) Nyilván nem az autópályás utakra gondoltam, ott édes mindegy (főleg tempomattal), hanem a városi közlekedésre.
17/18 anonim válasza:
Városban elbambulni ? Nyíregyházán sőt mi több Szegeden oké mert mint egy lassított felvétel de Budapesten lehetetlen.
18/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy kiír valaki egy szimpátiaszavazásos kérdést, aztán lepontozza azokat, akik nem oda szavaztak ahova ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!