Opel Astra H classic III érdemes ilyen autót választani?
H Astra vásárlásán gondolkodom. Ugyan abban az árkategóriában sokkal újabbak a címben említett típus. Ha jól tudom ezek kifutó termékek voltak, ezek után jöttek a J astrák.
Érdemes classic III-t vásárolni, vagy lehetséges hogy rosszabb minőségű anyagokból, alkatrészekből lettek gyártva?
1#
Nem értem pontosan mire gondolsz. Nem kifejezetten más márkákhoz képest értem, hanem a H Astrán belül. Az említett nevű verziók sokkal olcsóbbak, mint a bármilyen más utónevű h astrák.
Példa
Opel Astra H 1.6 enjoy (2005) 1.000.000 ft
Opel Astra H 1.6 classic III (2012) 900.000ft
Miközben felszeretségben nincs különbség, mégis 7 êvvel fiatalabb mégis olcsóbb. Mind2 sérülés mentes.
4#
Valahol olvastam, hogy a classic típusok mindig utolsó darabok. Tehát a J astra bevezetése előtt, ezzekkel futtatták ki a H astrákat. Éppen ezért akkor újonnan vásárolt járművek is olcsók voltak, mivel már volt új generáció. Ami lenyomta az árukat.
Viszont erre nem igazán térnek ki, hogy ez minőségben is jelent e változást?
Amikor áthelyezték a gyártást Lengyelországba, akkor jött a classic III elnevezés. Minimális minőségromlás, spórolás észrevehető ezeken, de nem kell nagy dolgokra gondolni. 98%-ban ugyan az a H Astra mint korábban.
Ha a 7 évvel fiatalabb változat még olcsóbb is, akkor nem kérdés,hogy azt venném.
Így már érthető.
Érdemes venni volt rendőrautót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!