Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata vagy manuális váltó...

Automata vagy manuális váltó a jobb?

Figyelt kérdés

Megéri automata váltós kocsit venni?

Milyen hibái lehetnek ami nincs a manuálisnál?

Milyen pozitív és negatív tapasztalatod van az automata váltóval kapcsolatban?

2019. ápr. 2. 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"#6 Egy lassú és gondolkodós automata után azért sokan visszasírják a kéziváltót."

Vezettem W124-es 200D-t automataváltóval. Na attól lustább és lassúbb autó nem sok van, aki ismeri, tudja. Mégsem kívántam bele a kéziváltót egy pillanatra sem. Kézzel sem váltanék vissza egy ilyen autóval hamarabb, mint ahogy azt az automataváltó teszi. 2 másodperc alatt még ez is visszaváltott.

2019. ápr. 3. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

"Tudom, van akinek gondot okoz, hogy két lábbal kell(ene) három pedált működtetni. ;)"

Tudom vannak csóró faxok akiknek Mallorca helyett az ideális nyaralás az otthonmaradok. Legjobb autó a lada 30.000-ért

2019. ápr. 3. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 Igen, van olyan autó amivel úgysem akarsz haladni. Nekem most cserélték le a "régi" már halcsa szájú 2.0tdci mondeomat ami automata volt, egy másik autóra ami alatt egy ZF-van. Hát.... ég és föld a különbség a két autó között pedig száraz papírfoma alig különbözik.
2019. ápr. 3. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondolom a ZF javára. Mert nekem most egy 8 sebességes ZF váltós autóm van, és eszméletlen, milyen gyors és finom egyben.
2019. ápr. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!