Te hány lóerőre mondanád azt hogy ennyitől már erős az autó? Vegyünk példának egy középkategóriás személyautót.
Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 20:40
11/14 anonim válasza:
Egy átlag 1,3 tonnás autónál ha legalább 200 lóerős, arra már azt mondom, hogy erős autó. Nyilván nem versenyautó kategória, de mindennapi használatban elég fürge tud lenni. Főleg ha fiatal/új autóról van szó, már erre is elég vaskosan szedik be az adót.
12/14 anonim válasza:
erős, nem erős, érdekes kérdés. A lóerő nem minden, sőt. Ha nagy végsebességet nézed, akkor kell a sok lóerő, ha a rugalmasságot, akkor a nyomaték. Az autópályán az utazósebesség tartásához kb 40 lóerő elegendő. A lámpás gyorsulásnál pedig ha van egy rövid váltód, sokkal fürgébb lesz az autód. Én azt gondolom, hogy egy 150 lóerős autót már nevezhetünk erősnek ebben a kategóriában.
13/14 anonim válasza:
"A lámpás gyorsulásnál pedig ha van egy rövid váltód, sokkal fürgébb lesz az autód."
Ha elég erős az autó ez sem feltétlen igaz. Nekem hosszú áttételezésű a váltóm, 1-esben kimegy 100ig. Egy rövid váltóval ennyi idő alatt kettőt is váltani fogsz ami rengeteg időveszteség. A sok váltogatás miatt fürgébbnek fogod érezni a kocsit, mint amilyen valójában.
14/14 anonim válasza:
ebben igazad van, de feltételeztem, hogy a városban nem mész 100-zal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!