Magyarországon egy középkategóriás (nem luxus) autó miért számít felvágásnak?
Barátok ismerősök, sőt családtagok szerint egy 6 éves Skoda Superb "felvágós" autó.
Véleményem szerint, egyáltalán nem.Német autóipari cégnél dolgozom, gyakran kell kiküldetésekre is menni, bizony Németországban egyáltalán nem számít komoly dolognak egy Superb, főleg nem az, ami a legújabb széria.Amire ott azt mondják komoly, azok az M-es BMW-k, S Audik.
Családtagok szerint én anyahajóval járok és nem értik,hogy minek ilyen autó,ha többnyire egyedül utazok.
Munkám révén,napi szinten kapcsolatban vagyok az autókkal, sőt azok fejlesztésével is.
Én ha ránézek erre az autóra nem egy anyahajót látom,hanem csupán a következő fokozatomat.
Előtte egy C szegmensű autóm volt, egy Corolla.A Superb viszont egy D szegmens, középkategóriás limuzin.
Nem, nem számít felvágásnak általánosan. Felvágásnak számít abban a baráti, családi körben, amiben te mozogsz.
Ha majd máshova költözöl, ahol ennél nagyobb értékű autók lesznek a gyakoribbak, akkor ott már senki nem fogja felvágásnak venni tőled az autódat.
Nálunk itt a társasházban fel sem tűnne a parkolóban, de az egyik szomszéd pár hónapja megvásárolt új Lexus RX-ét sem beszélte ki senki a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!