Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kormányzár mennyire nyújt...

A kormányzár mennyire nyújt védelmet?

Figyelt kérdés

új autót tervezek venni, nem lakunk rossz környéken de azért sosem lehet tudni, elgondolkodtam rajta

...

milyen technikák nyújtanak valós védelmet a lopás ellen?

pl. kormányzár mennyire?

2019. márc. 28. 12:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

# 10

hát akkor te mázlista vagy, nekem volt a swift azon 1x kellett szélvédőt cserélni kompletten olyan szépet kaptam,

volkswagen meg összesen 4-5 -öt is kapott, csak kisebbeket de azért volt javítva az is,

pedig nem mászok rá soha az előttem lévőre, de azért az M3 -as majd 300Km -e havi szinten, plusz Nógrád megyébe még havi 100Km összehozta,

de tesómék a Dunántúlon laknak, valahogy ők is összeszedtek a WagonR -el az elmúlt egy évben kettőt is, mondjuk ők is körülbelül 500Km-t tesznek bele havonta pályán és főúton.

balszerencsés család lehetünk :D

2019. márc. 28. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!