Auto 300 ezerert?
Figyelt kérdés
Elso autom lenne 300.000 adnek erte. Ha lehet 7l alatt fogyasszon es azert legyen valamennyire megbizhato nem folyamatosan a szervizbe szeretnem parkoltatni.2019. márc. 27. 13:22
11/15 anonim válasza:
Citroen xsara. 200ert vettem 2 eve, rozsdamentes, klima, elektromos ablak, minden szar ami kell. sose volt semmi baja. ennyiert egy lerohadt fastrat kapsz. de gondolom jon majd a szokasos szar franciazas:D
12/15 anonim válasza:
Utolsó, azon talán még jobban szétrohad a küszöb, mint az f astrákon. Nem beszélve a hátsó hídról, meg a gagyi, műanyag tűgörgőiről.
13/15 anonim válasza:
Nem jövök a sz@r francia szöveggel, mert nekem is az van, de 200ezerért merész húzás még ha neked be is jött.
14/15 anonim válasza:
10/1 kuszobot kell cserelni ha kell. a hatso hid meg tenyleg ottvan. ennyit tudsz felsorolni csak negativumkent. ennek az autonak ennyi baja lehet. az opelokrol mrg inkabb ne beszeljunk..
15/15 anonim válasza:
a francia tényleg kaka megy előttem egy francia autó aztán egyszer az index egyszer a féklámpa villog neki fékezésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!