Auto 300 ezerert?
Szerintem ilyen árkategóriában, ami tényleg megfelelhet számodra az:
-Swift
- Astra
Ha sikerül, akkor 300-ért is kitudsz fogni eléggé szép darabokat.
Swiftnél a rozsdára nagyon figyelj, hamarabb szakad ki alólad, minthogy bármi olyan nagyobb baja lenne, amit ne tudnál te is megjavítani.
Az Astra pedig (szerintem), picit kényelmesebb, masszívabb de a jobbak picit drágábbak, mint 300.
Normális G Astráért kevés a 300ezer, az F Astrák között meg koruknál fogva is sok a roncs, az Astrákat is imádja a rozsda...
Aranyszabály, hogy olyan autót ne vásárolj meg, ami szemmel láthatóan "picit rozsdás", előtte kell megnézni szakembernek, hogy az valóban csak pici rozsda, vagy gazdasági totálkáros.
Melyik astrára gondolsz?
G-s ennyiért nem kapsz.
F-et egyrészt nem venném már 2019-ben, másrészt elég könnyen mellényúlhatnál vele.
Ha spórolsz az autón, akkor majd elköltöd azt a pénzt amit megspóroltál szervizre.
Ilyen árszintnél garantált, hogy pár év alatt ennek a többszöröse fog szerviz költségként összejönni...
Nyilvan papir de en mindenkepp swiftet vennek
Fele annyit eszik mint az astra igaz kisebb is, de legalabb mindig el fog indulni.
Szegeny egyetemista vagyok 1.5 eve vettem egy automata valtos swiftet
Hidegen/melegen nyomom neki es benzinen es olajcseren kivul mast nem kert es egy csepp rozsda sincs rajta igaz 100 ezer km van csak a kicsikeben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!