Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó 450 ezerért?

Autó 450 ezerért?

Figyelt kérdés
Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik már vettek autót ebben az árkategóriában. Milyen autót vettetek? Sok probléma volt vele? Tudnátok ajánlani valamit ennyiért? Köszönöm a válaszokat :)

2018. dec. 19. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyes Focus-al nem nagyon lehet mellé nyúlni 1.4 / 1.6 benzin motorral.
2018. dec. 19. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
400-ért B Corsa 1.0 3 hengeres. Keveset fogyaszt, működik, és ami a legfontosabb, nem rohad. Cserébe ronda a fényezés, zörögnek a műanyagok, nincs benne rádió és klíma.
2018. dec. 19. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

E36-ot vettem. 400 ezer volt. Imádom a mai napig. Voltak vele gondok igen. Lakatoltatni kellett, és kisebb apró dolgokat helyre hozni, de azokat otthon meg tudtam csinálgatni (pl hátsó lámpa csere).

Ha visszamehetnék az időben se vennék mást mert nekem ez tetszett és tetszik a mai napig. Másik ilyen árban ami nagyon tetszik az az 5. generációs Toyota Celica (utolsó bukólámpás celica)

De ha nem tudod határozottan hogy mit szeretnél, akkor nem ezeket a modelleket keresed.

G Astra, Yaris, Focus, Lancer kombókban nézelődj szerintem.

2018. dec. 19. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:
wáó, mennyi válasz ilyen gyorsan :D köszönöm mindenkinek, mentek a pacsik
2018. dec. 19. 14:01
 5/7 D. Brasco ***** válasza:
2-es punto
2018. dec. 19. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Audi 80-as. Kia Rio.
2018. dec. 19. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért, ha nem gond a fapados jármű, és nincsenek nagy igényeid, akkor az első generációs Suzuki Swift késői példányaiból már tudsz válogatni a jobbak közül, esetleg egy jobb F Astra. Ford Focus első generációja is nagyon jó, azok valamivel jobban néznek ki az előző kettőnél, és igényesebbek, de azokból ennyiért sok rozsdás, széthajtott darabot árulnak. Ezért az összegért én mindenképp inkább egy régebbi típusú autót keresnék, és abból egy jobban karban tartottat. Ennyiért újabb tipusoknak csak a selejtjeit tudod kifogni.
2018. dec. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!