Dízel motorral üzemmelegen ha lefulladt a párom az nagyon árt a motornak? Mi az aminek leginkább árt a motoron belül?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 18:04
1/13 anonim válasza:
Nem árt neki, mert gondolom csak kevés gázt adott és amiatt történt.
2/13 anonim válasza:
Ezt most hogy érted? A párod lefullad a kocsival naponta többször, vagy mi???
Ha egyszer - egyszer véletlenül lefullad attól semmi baja nem lesz a kocsinak, nyilván nem fog jót tenni neki!
Ha meg állandóan lefullad vele akkor előbb utóbb valami tönkre fog menni!
3/13 A kérdező kommentje:
Nem kevés gázadás miatt, fékezett vele kinyomott kuplungal most vezette először nagyon hamar fog a fék így hát sikerült egy satu kb 15km/h-val igy hát a fék hatására nyílván a kuplungon a lába is lecsúszott és lefulladt az autó, soha nem volt dízelem ez az első, azért is kérdezem minek és mennyire árt 2 ilyen manőver.
2019. márc. 26. 18:13
4/13 Szecessziós Vájling válasza:
A lendkeréknek és a kuplungnak árthat. A motornak nem, azért van a tengelykapcsoló, hogy ne tudjon tönkretenni semmit a forgattyús mechanizmusban.
5/13 anonim válasza:
Ha azt nézzük,hogy az oktató autók többsége diesel....ettől még nem lesz baja az autódnak.
6/13 anonim válasza:
Ha kinyomott kuplunggal lefullad, akkor az elég nagy baj. Szerintem el van már kopva a kuplung.
7/13 A kérdező kommentje:
Írtam is hogy a fékerő hatására lecsúszott a lába a kuplungról. Köszönöm a válaszokat egyébként! :) gondoltam rá hogy nagy bajt nem okozhat 1-1 lefulladás de mivel első dízelem inkább megkérdeztem.
2019. márc. 26. 18:38
8/13 anonim válasza:
Az ég világon semmi baja nem lesz. Ilyen szempontból a turbódízel is pont úgy épül fel, mint egy 1000-res Swift motor, egyiknek sem árt jobban, vagy kevésbé a lefulladás.
9/13 anonim válasza:
Fékezés közben hogyan lehet leugrani a kuplungról? Többször is? Szvsz egy vezetéstechnikai tréning nem ártana a hölgynek...
10/13 A kérdező kommentje:
8-as köszönöm a válaszod!
9-es amint írtam padlófék, konkrétan olyan hogy az ablakon kiesel, a te lábad sem maradna a kuplungon. De igazából tényleg annyi az egész hogy először ült benne, rálépett a fékre ami az ő autójába megszokott az itt satu volt, emiatt fulladt le.
2019. márc. 26. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!