Az autó menet közben lefulladt, benzin volt benne, utána
már csak az önindító tekert mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Adott egy Renault Megane ph1/1-es autó(k7m720 motorkóddal)a mai nap folyamán piros lámpánál váratlanul dadogott az autó és kezdett lefulladni,egész pontossan kísértetiesen hasonló volt a jelenség mint amikor kifogy a benzin.Az autót hiába indítgattam az önindító tekert de az autó nem indult,mintha nem kapná fel a benzint,biztos ami biztos alapon volt nálam egy 5l-es kanna azt telenyomtam benzinnel a közeli kúton maid betöltöttem de az autó továbbra is az általam leírt hibajelenséget produkálta.Valakinek van valami ötlete mit,hogyan kellene az autón végrehajtani az indításhoz,esetleg valaki járt már így?
Gondoltam rá én is de gyújtásnál lehet hallani ahogy a pumpa dolgozik,vagy az nem mérvadó? 🤔
2019. márc. 14. 20:02
3/9 anonim válasza:
Gyújtás pl
2019. márc. 14. 20:33
4/9 anonim válasza:
az egy dolog lehet nem tud elég nagy benzin nyomást csinálni lehet szűrő lehet tömődés és lehet elkéne vinned szerelőhöz
2019. márc. 14. 20:43
5/9 anonim válasza:
Vagy benzin nincs vagy szikra. Első körben megnézném egy indítózás után, hogy benzinesek-e a gyertyák, ha igen akkor szikra nincs, ha nem akkor benzin. De legjobban akkor jársz, ha elvontatod szerelőhöz. Ha kevés benzin volt benne, akár fel is szívhatott valami szmötyit a tank aljáról, attól is eldugulhatott.
2019. márc. 14. 21:54
6/9 anonim válasza:
De szállít is a szivattyú? Mert az h búg nem minden... Hibalámpa nem világít esetleg? Gyújtás azért nem valószínű hogy tönkremegy. Főleg ha dadogva állt le. Én üzemanyag oldalon keresgélnék...
2019. márc. 15. 07:05
7/9 anonim válasza:
Mennyit mutat a benzinszintjelző?
Vízszintes úton állt meg?
2019. márc. 15. 07:27
8/9 anonim válasza:
tipikus felső holtpont jeladó hiba, csavarozd ki, kukázd le a végét, meg a két kis érintkezőjét kicsit hajlítsd meg a csatlakozójában.
Renault betegség.
2019. márc. 17. 04:42
9/9 anonim válasza:
Vagy nem kap benzint,vagy nincs szikra.Bármelyiktől is lehet,hogy dadog,leáll,és nem indul.Türelemjáték,keresztrejtvény.Kérj meg valakit,hogy indítózzon,te meg nézzed,hogy van-e szikra,vagy fel jut-e a benzin.Indítózni bárki tud,te meg addig keresd a hibát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!