Tudnátok mondani olyan helyet, azol vezetés technikai tréninget tartanak motorra, és jók is? (A2)
Nem írtad az ország melyik részén. Szlalomozós stb pályás tréninget nem tudok de dodor kanyarképzője elég sikeres.
ott megtanulhat tempósan, jó íven biztonságosan kanyarodni.
dodort facen is eléred.
Budapest és környéke elsősorban, de ilyen 1-2napos tréning mellé egy kis túrázás nem árthat, egy wellnes hétvégével összekapcsolva 😊 szóval akár vidék is megfelel, ha ott van olyan aki tényleg jó😄
Köszönöm a segítséget, most gyorsan rá is keresek! :)
Hungária rendőregylet:
Én robogóval voltam, tíz éves forgalmi tapasztalattal és rengeteg újdonságot tanultam.
Oktatók normálisak, nem röhögtek ki, hogy csak egy 50-es hokedlivel mentem.
Én 2015-ben szereztem először motorra jogsit, azóta voltam a Safety Hungary egyik kétnapos képzésén egyszer, voltam 4 különféle hungaroringes képzésen (uralomamotorom.hu), illetve voltam 3-szor ingyenes maszek/demo képzésen is, így viszonylag széles perspektívából láttam a dolgokat. Nekem a hungaroringes volt a leghasznosabb, legszimpatikusabb, több szempontból is.
A safety hungarynél akármit kérdezel, ami nem a konkrét tananyag része, akkor az a válasz, hogy vedd meg a másik képzést és akkor megtudod. Amikor safety hungary demón voltam, ugyanez volt, habár ott még elfogadnám, de utána vettem 35 ezerért egy képzést, és a képzésen ugyanez ment, hogy menjek el a másik képzésükre is, majd ott kapok választ erre meg arra a kérdésemre.
Hungaroringes csapat profi, közvetlen, barátságos és segítőkész az eddigi tapasztalataim alapján. Náluk is voltam ingyenes demón (suzuki világrekord kísérlet), de a többszáz vendég ellenére mindenki türelmesen oktatott, volt pár perc mindenkire. Sokféle csomagból lehet náluk választani, érdemes mindegyikre elmenni legalább egyszer (szerintem). Talán a dirt képzés a leghasznosabb, ha csak 1-et kéne kiemelni. Itt lehet gyakorolgatni, higy milyen érzés, amikor eleje, hátulja megcsúszik, vagy össze-vissza mozog alattad. A szerpentin sem rossz, főleg azoknak, akik gyakran túráznak.
Véleményem szerint minél többször, minél több különféle helyre érdemes elmenni, hogy ne csak egy perspektívát láss. Az összes eddigi képzésen tanultam valami újat, hasznosat. Picit máshogy, mást tanítanak mindenhol.
Persze ezeknél az még sokkal jobb, ha veszel neki valami rendszámnélküli 125-ös endurot, és hétvégén elmegy csapatni valahova. Hosszú távon olcsóbb, mint ezek a képzések, illetve sokkal gyorsabban lehet tanulni, sokkal hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!