Audi A4 2. 0 130 ló. Van-e benne kettőstömegű?
Figyelt kérdés
Illetve milyen választás 1.5 millióért?2019. márc. 25. 16:02
1/7 anonim válasza:
Melyik széria, milyen évjárat? Dízel benzin? Mert egy B7 dízel 2 ezres az nem 130 ló pl.
2/7 anonim válasza:
Van benne, de ne parázz miatta, ha nem kuplunggal indulsz meg nem 1500 körül váltasz el 400 ezret simán kibír, ellentétbe a sima lendkerekesekkel nem keletkezik akkora rezgés, szinte egy kímélő alkatrész, ami drága, de funkcióját tekintve megéri, mondom ezt annak ismeretébe, hogy én paráztam eddig tőle a legjobban, tervezett elavulásnak tudtam be sokáig, de véleményem változott miután informálódtam eme témába.
Z1 (TDi ) 90 lovasokba nincs. De az régi.
Mire használnád? élményt nyújt, hisz Audi, több mi kell? Drága , mert prémium, kényelmes mert prémium.
3/7 A kérdező kommentje:
B6 a4 2.0 benzin 131 ló.
2019. márc. 25. 16:14
4/7 A kérdező kommentje:
2002-es évjárat
2019. márc. 25. 16:16
5/7 anonim válasza:
Van, de a benzineseknel sokkal tovabb birjak mint ha dizel lenne. Nem kell aggodni.
6/7 anonim válasza:
De basszus, nem mindegy, hogy kettőstömegű van benne, vagy sem? Sőt, éppen hogy a kettőstömegű a jobb, kifinomultabb technika.
7/7 anonim válasza:
Nem értem miért sírnak az emberek a német autókban lévő kettőstömegűekre, amit kb 150e ért kb ki is lehet cserélni a legtöbbnél, egy dízel japánba meg 300-400e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!