Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a Skoda Octaviaról? 2006-08-ig Van benne kettőstömegű lendkerék?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tavasszal szeretnék venni egy Skoda Octaviat (benzinest), ezért kérném az olyanok véleményét akinek van vagy volt ilyen autója. Mindent írjatok le amit úgy gondoltok hogy fontos róla tudni. A lendkereket azért kérdem mert olvastam hogy dieselekben van ilyen de már némelyik benzinesekben is van, és itt olvastam hogy valamelyik Octáviákban is van.Csak nem tudom pontosan melyik szériától. Előre is köszönöm!!!

Link hogy meilyen Octaviat szeretnék: [link]

2017. dec. 23. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Benzines autókban nem nagyon szokott tönkremenni a kettőstömegű lendkerék. Nem értem, hogy miért kell még mindig ennyire félni ettől...

A másik: az 1.4-esben nincs kettőstömegű. De ezzel a motorral akkor sem kéne, ha ingyen adnák.

2017. dec. 23. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Az 1.4 és 1.6 benzinben nincs. Amúgy nagyon rosszul felszereltek ezek a Skodák... műanyagkormány, műanyagváltógomb...
2017. dec. 23. 18:42
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat. De mért nem kéne nektek ez az autó, kicsit részletteznézet mi a gondotok vele? Nem megbízható, sokat kell rá költeni?

A célom az autóval nem az hogy krokodilbőr kormányt markolgassak miközben az ülés melegíti a seggem :) hanem egy megbízható, átlag autót szeretnék. Engem a műanyag kormány meg a sebváltó nem zavar. Azt tudom hogy 1,4 motorva ne vegyek ilyet mert nem bírja el de azt mondják az 1,6 már jó neki.

Várom még a véleményeket :)

2018. jan. 1. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt kifelejtettem a leírásból hogy 1,4eset én sem akarok venni mert nehezen bírja a kasznit (az csak szemléltetés volt) , 1,6osat szeretnék mert azt mondják hogy az jó hozzá. A link célja csak az volt hogy szemléltessem melyik kasznis Octavia a kiszemeltem. :)
2018. jan. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!