Ti melyiket fogadnátok el szívesebben?
Figyelt kérdés
2019 a8 full extrával
Vagy
2019 750d full extrával
Melyiket? Indokot is írjátok légyszi!
2019. márc. 24. 09:25
1/7 anonim válasza:
Inkabb a penzt amennyiert wladtam akarmelyiket
2/7 anonim válasza:
Nekem a praktikum az első szempont autóvásárlás során. Egyik sem kéne.
3/7 anonim válasza:
Ha lehet, inkább egy Volvo S90-et szeretnék. Hibrid! Az is van ilyen szinten, mint ezek.
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy hisz úgy is eladnám, mert nekem közlekedésre kell autó, nem pedig azért, hogy én legyek a városban a Jani
5/7 anonim válasza:
Ha ingyen adnák akkor a 750D, simán mert jobban tetszik.
6/7 anonim válasza:
Így, ebben a sorrendben mindkettőt.
7/7 anonim válasza:
750d
Az Audit több - autós - ismerősöm is nézte már A6-nak, egyszer pedig "felfújt A3"-nak. A BMW-t a nagy orrlyukairól - khm veséiről - szinte mindenki felismeri, és nem nézi 3-asnak.
Viszont SUV-okból az Audi modelljei könnyebben felismerhetőek, az X5 nagyon X3-nak, az X3 pedig X1-nek néz ki.
De magamnak inkább egy extrákkal bőven ellátott M550i-t vennék, vagy majd G21 340i-t, esetleg hibridet, ha hat hengeres motorral lesz a 3-asba és 5-ösbe is. Lehet, hogy elfogult vagyok a BMW irányába. :) Bár hogy így írom, ha különlegesebbet - ritkábbat - szeretnék, akkor a Lexus LS-t is kipróbálnám, vagy a Toyota Century-t, habár ez drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!