Melyiket fogadnátok el Toyota Celica vagy Mazda RX 8? Személyes tapasztalat a két autóról?
Figyelt kérdés
Második autómat szeretném megvenni sajnos az elsőt megette a rozsda már úgy,hogy ment a bontóba .A két autó között vacerálok . Más autók javaslatát is várom fontos,hogy jól nézzen ki a gép . Milyen autókat javasolnátok ?2016. ápr. 17. 11:20
1/5 Tomcatters válasza:
Mindenféleképpen celica ... rx 8 nak a motorja kb 60 ezer km kuka ... uj motor bele kb 2 millio ft felujjitani is lehet,de az se olcsó sztem az is 1 milla + nem hiaba olcso az rx8
2/5 A kérdező kommentje:
Hallottam erről a Wankel motorról azt írják ,hogy egy hulladék és ez miatt nem is éri meg Mazda RX 8-at venni ! Szerintem mutatós autó ez az RX8 ,de nagy a kockázat .
2016. ápr. 17. 12:29
3/5 anonim válasza:
Szép a mazda ,de nem tudom miért eröltetik azt a technikailag zsákutca wankelt. Akárhogy reszelgetik akkor is szétesik 100 ezer km alatt és zabálja a benzint,pedig a Japánok híresek a preciz gyártásukról ,de mégsem jön össze a dolog. Ha ez valakinek nem probléma mert mondjuk úgyis eladja 2 év múlva az vegye meg.
4/5 anonim válasza:
Több részletes és normális leírás is volt már a gyakorin az RX8-ról ( ráadásul tulaj írta). Vannak érvek pro és vannak érvek kontra.
Viszont nem vagyunk egyformák. Én értelmetlennek tartom a szélmalomharcot egy benzintemető 230 lovas motor mellett, amikor vannak ebben a teljesítménykategóriában megbízhatóbb és takarékosabb motorok is. A menetteljesítmény, stabilizás az oké, de a mindennapokban ezt úgy sem használod ki :D
Ilyen fun vagy mókázós autónak jó az RX8, ha van korpa, de a mindennapi használatra a SAJÁT szemléletem szerint nem alkalmas( mondjuk ha egy nullával többet keresnék lehet beleférne, de akkor meg megint nem azt venném). De ez csak az én nézőpontom, más ugyanezt máshogy látja.
Én inkább a Celicát választanám.
5/5 anonim válasza:
Ha az ember tudja mit vállal akkor azért az RX8 igazán élvezetes autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!