Ha úgy döntenél hogy tuningolod a kocsidat akkor mit alakítanál át, mit cserélnél ki?
Úgy döntöttem.
Elsőre felment a 19" felni, aztán a ledes helyzetjelző, rendszámtábla világítás, sárgára fóliázott ködlámpák, majd a Gewinde. Idénre még tervben egy komplett fóliázás.
Semmi. Pont azért állítottam össze megrendeléskor egy olyan autót amit szeretnék és azért nem sajnáltam rá a pénzt vételkor, hogy ne kelljen semmit utólag "barkácsolni" rajta.
Meg amúgy ameddig garanciális, nem nyúlnék hozzá.
Egy olyan tuning jól jönne rá hogy átmenjen a műszakin mert mindenbe belekötöttek ezek a szemetek nemrég amibe csak tudtak. Rohad az autó (szerintük), ez nem jó, az nem jó.
Közben a BKV buszok hulladék műszaki állapotban közlekednek a pesti utakon és több száz utas életét veszélyeztetik, azokat bezzeg simán átengedik. Rohadjanak meg! Csak a szegény kisemberrel keménykednek aki szeretné használni közlekedésre az autóját. Az államnak mindent szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!