Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak a magánbenzinkutakra...

Csak a magánbenzinkutakra lehet azt mondani hogy "ott ne tankolj"?

Figyelt kérdés

Ott tankolok, ahol érem.

Olyan mint a hasmenés ha kell akkor kell mindegy hogy hol.

Egyik kuton kapható üzemanyagtol sem let ae roszabb. Se jobb.

Pedig ahkgy néztem a kérdéseket itt gykn. A válaszadók váltig állítják nekik ez meg az a tapasztalatuk. Mondjuk ezen valaszok nagyrésze hazugság de kitudja.

2019. márc. 22. 07:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

9: neked még tanulni kell az élettől.

az elméleted szép, de sok nenzinkúton pancsolnak, nem tudom mi a rákot csinálnak a benzinnel, de eddig 3 kis noname kúton ráfáztam, a kocsit elhagyta az erő, alig vártam hogy kidolgozza a szar benzint, érdekes módon a bejáratott MOL kutas tankolás megszerelte a motort.

de a nagy hálózatok kútjai közt is nagy a szórás sajnos.

van hogy csak a fogyasztás nagyobb, meg kicsit karcosabb a motor hangja.

Ha tehetem mindig a bevált kúton tankolok

2019. márc. 22. 14:03
 12/26 anonim ***** válasza:

Az oktánszám mindenütt megvan, csak ezenkivül még kb 1000 másik tulajdonsága van a benzinnek.

És full mindegy, hogy Ausztriából vagy Magyarországról jön a nafta, mert nem azon múlik.

2019. márc. 22. 14:23
 13/26 Szecessziós Vájling ***** válasza:
78%
Nem az élettől kell tanulni, hanem a kémiától - a benzinkutakon kapható üzemanyag minőséget rendszeresen ellenőrzik, nem tud tőle elromlani az autód. Még attól sem, ha nem megfelelő oktánszámút tankolsz, mert pár másodperc alatt alkalmazkodik hozzá a motor befecskendező rendszere.
2019. márc. 22. 14:28
 14/26 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, hogy egy nevesebb kútról egy helyen mondják, hogy "csak oda ne". Viszont szerintem már annyira nagy a szóródás, a kapcsolati háló az egyes kutak közt, hogy a tökmindegy mit tesz az ember kategóriába sorolandó a dolog.
2019. márc. 22. 14:48
 15/26 anonim ***** válasza:
azt is meg tudjátok magyarázni, hogy az ugyan hogy lehet, hogyha vélhetően nem csak te tankoltál azon az adott noname kúton aznap, akkor miért csak a te autód "romlott el" hirtelen a szar benzintől? :D
2019. márc. 22. 17:10
 16/26 A kérdező kommentje:

10# a te válaszod az, ami értékelhetetlen.

A többieknek nem akarom egyesével hozzáfűzni.

Az biztos,hogy nekem semmilyen rossz tapasztalatom nincs egyik kúttal sem.

Aki azt mondja, hogy tönkre ment,az hazudik.

2019. márc. 22. 17:17
 17/26 anonim ***** válasza:

Én igazából a kérdés miértjét nem értem.

A kérdező elmondása szerint ott tankol ahol éri és egyiknél sem érez különbséget. Akkor innentől mi értelme a kérdésnek azon kívül, hogy "mindenki más hazudik"?

2019. márc. 22. 17:35
 18/26 anonim ***** válasza:

mem romlott el, csak elhagyta az erő. a motor csörgését meg hangjának változását a sofőrök többsége észre sem veszi. akkor megy szervízbe mikor megállt a motor vagy szétesett a futómű.

de okoskodjatok csak.

tisztában vagyok vele, hogy a 95 oktánnak meg kéne lennie SZABÁLY SZERINT, de valami néha mégsem stimmel a benzinnel.

Ahogy a közúton közlekedő autóknak is rwndben kéne lennie hivatalosan, aztán nincs részecsjeszűrő, talán 1000 km-wnként megesz 1 liter olajat, vagy féke alig fog, gumi már rojtos rajta, lyukas a küszöb, lehet hogy műszaki meg kötelező sincs rajta, és egy jogsi nélküli buckalakó vezeti.

2019. márc. 22. 19:55
 19/26 Szecessziós Vájling ***** válasza:
Hát én meg rendszeresen megfigyeltem, hogy ha Medárd napján bőg a szamár, akkor eső lesz, ezt mégsem akarja nekem elhinni egyetlen meteorológus sem, pedig legalább olyan pontosan bizonyítható, mint a benzintől csörgő hangot adó autók esete.
2019. márc. 22. 22:03
 20/26 anonim ***** válasza:
ok, én itt leálltam a fogyatékosok győzködésével
2019. márc. 22. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!