Csak a magánbenzinkutakra lehet azt mondani hogy "ott ne tankolj"?
Ott tankolok, ahol érem.
Olyan mint a hasmenés ha kell akkor kell mindegy hogy hol.
Egyik kuton kapható üzemanyagtol sem let ae roszabb. Se jobb.
Pedig ahkgy néztem a kérdéseket itt gykn. A válaszadók váltig állítják nekik ez meg az a tapasztalatuk. Mondjuk ezen valaszok nagyrésze hazugság de kitudja.
9: neked még tanulni kell az élettől.
az elméleted szép, de sok nenzinkúton pancsolnak, nem tudom mi a rákot csinálnak a benzinnel, de eddig 3 kis noname kúton ráfáztam, a kocsit elhagyta az erő, alig vártam hogy kidolgozza a szar benzint, érdekes módon a bejáratott MOL kutas tankolás megszerelte a motort.
de a nagy hálózatok kútjai közt is nagy a szórás sajnos.
van hogy csak a fogyasztás nagyobb, meg kicsit karcosabb a motor hangja.
Ha tehetem mindig a bevált kúton tankolok
Az oktánszám mindenütt megvan, csak ezenkivül még kb 1000 másik tulajdonsága van a benzinnek.
És full mindegy, hogy Ausztriából vagy Magyarországról jön a nafta, mert nem azon múlik.
10# a te válaszod az, ami értékelhetetlen.
A többieknek nem akarom egyesével hozzáfűzni.
Az biztos,hogy nekem semmilyen rossz tapasztalatom nincs egyik kúttal sem.
Aki azt mondja, hogy tönkre ment,az hazudik.
Én igazából a kérdés miértjét nem értem.
A kérdező elmondása szerint ott tankol ahol éri és egyiknél sem érez különbséget. Akkor innentől mi értelme a kérdésnek azon kívül, hogy "mindenki más hazudik"?
mem romlott el, csak elhagyta az erő. a motor csörgését meg hangjának változását a sofőrök többsége észre sem veszi. akkor megy szervízbe mikor megállt a motor vagy szétesett a futómű.
de okoskodjatok csak.
tisztában vagyok vele, hogy a 95 oktánnak meg kéne lennie SZABÁLY SZERINT, de valami néha mégsem stimmel a benzinnel.
Ahogy a közúton közlekedő autóknak is rwndben kéne lennie hivatalosan, aztán nincs részecsjeszűrő, talán 1000 km-wnként megesz 1 liter olajat, vagy féke alig fog, gumi már rojtos rajta, lyukas a küszöb, lehet hogy műszaki meg kötelező sincs rajta, és egy jogsi nélküli buckalakó vezeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!