Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Mit vigyek magammal...

Motorosok! Mit vigyek magammal egy kisebb motoros túrára?

Figyelt kérdés
Tavaly vettem egy túramotort és az idei szezonban szeretnék 'világot látni' vele (egyenlőre csak MO-n belül). Egyedül mennék GPS-el, nem csoportban. Megnézném a Kékest, megkerülném a Balatont és hasonlók szerepelnek a listámon (autópályákat kerülve). Hosszabb távon még nem jártam motorral. Ti milyen felszerelést visztek magatokkal egy egy napos túrára? Mi az amit mindenképp vigyek magammal?
2019. márc. 21. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
motort?
2019. márc. 21. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Igaz én bringatúrás vagyok de az most "majdnem" lényegtelen :)

Van egy szép hosszú listám, beírom ha gondolod és tuti akadna közte sok olyan ami neked is kellene :D

De pl. ha hotelben alszok akkor a sátor és kellékei egyből kiesik.

2019. márc. 21. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Bankkártyát vigyél kistesó,akár troll vagy,akár nem
2019. márc. 21. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Defektjavító készlet, pl. egy ilyen feltétlenül legyen nálad, és nézz meg pár videót, hogy hogy kell használni:

[link]

Étel, ital, nedves kéztörlő, wc papír, cigi, esőruha se árt. Egyéni, hogy milyen igényeid vannak. Egy ilyen útra láncspray is kell.

2019. márc. 21. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Láncspray minek kellene?
2019. márc. 21. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem kardános, és nincs láncolajzó felszerelve, akkor a láncot szokás néha befújni vele. Én kb. 300 km-enként szoktam használni. Amúgy meg nekem mindegy, hogy valaki 10.000 km alatt nyírja ki a láncot, vagy 30-40 ezret megy el vele.
2019. márc. 21. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy egynapos túrára? Tehát reggel indulsz, este otthon? Semmit szinte. Motort, esetleg egy szendvics, kulacs és kb ennyi. Power bank, ha nincs 12V. Esetleg gumijavító, ha nem tömlős. Valószínűleg nem fog kelleni, de ki tudja. Ha nagyon lakatlan helyekre mész, illetve egyedül, akkor érdemes letölteni valami alkalmazást a mobilra, ami időnként küld koordinátákat néhány barátodnak, családnak. Ha van google fiókod, akkor az is tud ilyet.
2019. márc. 22. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt vigyél ami neked nélkülözhetetlen. Mindenkinek más kell , más az igénye. Talán egy nagy vízhatlan esőkabát hogy ha elkap egy nagy eső , megtudd védeni magad.

A többi minden egyéni igény.

2019. márc. 22. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Füldugó eddig kimaradt.

Ha profi túra sisakod van akkor nem feltétlen kell de meg lehet őrülni némelyik sisakban.

2019. márc. 23. 21:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Defektjavítót mindenképp beszerzek. Igen, reggel indulok este jövök túrák lennének kezdésképpen. Motoron van szivargyújtó. Köszi a normális válaszokat!
2019. márc. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!