Miért előznek a motorosok egy sávban? Miért nem tartják be a sebességet?
Olyan helyzetbe kényszerített bele, hogy le kellett húzódnom,hogy elférjen.
Ráadásul ezt főúton 90 megengedett sebesség mellet, 110el mentem. A motoros pedig vagy 150el előzött. Aztán folytatta útját ennyivel.
Pont lejtő előtti egyenesben... Mondjuk biztonságosan letudtam húzódni, de hA olyan helyzet adódik,a családom épsége az első, frontálisan ütköznek sem sodrom őket veszélybe.. Magának keresi a bajt.
Érdekes, engem még sohasem kényszerítettek.
Ha látom, hogy gyorsan jön mögöttem, automatice lehúzódok.
Ők ezt kézzel-lábbal-elakadásjelzövel meg szokták köszönni.
Pedig Audival vagyok.
Nem tudom, ez miért fáj neked?
Jobbra tartási kötelezettséged van, tudtad?
te mérted fel rosszul a helyzetet,a motoros hidd el nem tervez frontálisan ütközni senkivel,főleg nem egyenes szakaszon. valószínűleg látta hogy elfér illetve a motorját is ismeri hogy hogy megy,ha nem húzódtál volna le sem lett volna baj.
az meg hogy ő 150el ment ne zavarjon téged,te épp úgy nem tartottad be a megengedettet. bár nem tudom a motor típusát de gyanítom 150ről neki nem tartana tovább megállni mint neked kocsival 110ről.
Miért általánosítasz?
Ha jól értem, egy irányban haladtatok, te 110-zel, ő meg még gyorsabban, egyenes út volt. Miért kellett lehúzódnod? Jöttek szembe?
Nem teljesen világos a körülmény, de így csak annyit tudok mondani, hogy tartsd be a KRESZ-t te is, az a motoros meg szimplán hülye volt. Illetve ne általánosíts, eléggé 2-bites emberre vall. Amúgy nem a "sebességet" nem tartottátok be, hanem a "sebességkorlátot".
Az a legvalószínűbb, hogy túlparáztad, bőven elfért (ami kocsiból hajmeresztő, motorról lehet teljesen veszélytelen, csak mint laikus ezt te nem így látod). Ettől még nem OK, hogy mindketten bőven a sebességkorlát felett mentetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!