Nincs hátrameneti fokozat! Miért?
Figyelt kérdés
Suzuki 1.3 GLX autóról van szó. Pár napja mikor ki szerettem volna tolatni az udvarból észrevettem, hogy sehogy sem akar bemenni hátramenetbe a kocsi. Összes sebességfokozat rendesen kapcsolható csak a hátramenet a rossz. Olyan érzést kelt a váltókar mintha csak félig menne be sebességbe majd kuplung kiemelésnél egy pillanatra megindul az autó és ha teljesen felengedem a kuplungot akkor mintha üresben túráztatnám. Valaki esetleg tudja mi lehet a gond?2019. márc. 20. 22:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem a váltóval lesz a gond.
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki a következőt: kuplung kinyom, egyesbe teszed, kuplung marad kinyomva és átrakod rükvercbe.
3/3 anonim válasza:
Felült az autó valahova,és kapott a váltórudazat.
Nálam is volt ilyen,csak durvább formában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!