Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 500 km-en mennyi a reális...

500 km-en mennyi a reális útiköltség autópályán Veszprém és Arănieș (Erdély) közt oda vissza?

Figyelt kérdés

9 személyes kisbusszal mennénk, nekem 15 ezret (/fő) mondanak üzemanyagköltségre egy max 200 km-es kitérővel szerintem pályamatricával.

Ha lehúzás az egész nem fogok belemenni.

Szerintem a reális kb 5000/fő oda-vissza

2019. márc. 18. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálunk haveri körben az alábbi működött:

Indulás előtt tele lett tankolva a kocsi és kirándulás végén újra megtankolva. Így kijött, hogy elment X ezer forint benzin amit leosztottunk fejenként és nem volt vita.

Szerintem legyen nálatok is ez. Tele tankkal indulás, fél úton tankolás azt leosztjátok, visszaérve megint tankolás azt megint le lehet osztani.

2019. márc. 18. 19:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ezt nem én fogom meghatározni, hanem a csapat vezetője. Egyébként egy sportegyesületről van szó.

Mindenki egyesületi tag.

Veszprém és Aranyos távolsága 500 km

oda vissza 1000 km

ha kitérőt teszünk az max 200 km tehát 1200 km

A buszt kölcsön kapjuk egy nagyobb sportegyesülettől, nem kell érte semmit sem kifizetni. Új kisbuszokról van szó jó fogyasztással.

9-en vagy 18-an megyünk.

2019. márc. 18. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen szarrágók miatt, mint a kérdező, sikerült leszoknunk teljesen a jó kis autós túrákról, amelyeket régen annyira szerettünk. Annyi, hogy én barátokkal mentem mindig, és 80%-ban az én autómmal, mert én voltam az, aki normálisan karban tudja tartani az autóját. Aztán mikor az utóbbi 2-3 kirándulásnál már úgy jöttem ki, hogy a 20 ezer forintos költségemből vagy 5000-ret láttam vissza, a faxom tele lett az egésszel. Menjenek vonattal az ilyenek.
2019. márc. 18. 19:38
 14/16 A kérdező kommentje:
nekem 10 ezer forint nem szarrágás, hanem 8-16 órás napi bérem.
2019. márc. 18. 20:59
 15/16 A kérdező kommentje:
nyilván nem mindegy, hogy valami ostoba lenyúlja a sportegyesületből, ha ilyenek akkor inkább keresek másik egyesületet. mert ha már ezzel így állnak hozzá akkor más komolyabb összegek és elszámolásoknál is egyoldalú lesz a történet.
2019. márc. 18. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy napi bér az semmi, annyit simán megér egy jó kirándulás.

Amúgy összehasonlításként vonattal:

Legközelebbi Déváig 38 Euró azaz 12 ezer forint Budapestről a retúr. Ehhez hozzájön a Budapest-Veszprém út ami még 5 ezer. Szóval ott vagy, hogy 17 ezer és még nem is vagy helyben.

Így nézve teljesen korrekt ár a 15 ezer. Ha valaki ezen akar nyerészkedni, hát tegye, ennyit megér hogy leszervezik az utat és csak ülni kell.

2019. márc. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!