Milyen BMW-s klub/társaság van Veszprém megyében?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam pár új BMW-t (sportosabb modellek, max 1-2 évesek) Csopakon, kb. 170-el repesztettek át a városon. De még tavaly is találkoztam velük (szerintem ugyan azok az autók voltak) Veszprémben, hasonló körülmények között. Van valami ilyen csoport, akik összejárnak így száguldozni? Vagy hogy működik ez?2019. febr. 27. 19:10
1/3 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna hogy ennyi idő után még ki kell emelnem a kérdést. A kérdés továbbra is adott. Új észlelés: Bánd és Márkó között a 8-as úton. Megint 3-an voltak, az egyik autó ugyan az volt, egy piros ilyen típusú BMW: [link] Én mentem óra szerint 110-el, mikor is olyan sebességgel haladt el mellettem hogy egy karaktert se tudtam leolvasni a rendszámról. Mikor utolértem egy megállónál akkor tudtam megnézni hogy milyen típusú autóról van szó.
2020. júl. 12. 22:10
3/3 anonim válasza:
Szia. Mi voltunk arra bátyamnak szabadulóbulija volt és kapott egy bmwt 230 ig tudta ott tolni nwki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!