Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megkapom rá a hitelt?

Szerintetek megkapom rá a hitelt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Autóvásárlás előtt állok, hitelre szeretném megvenni. Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már vettek így autót, hogy az átlag nettó 270 ezres fizetésre egy 23 évesnek megadják a hitelt? Egy 5.4 milliós autóról lenne szó, 2.2 milliót egyből befizetnék a maradékot törleszteném. Autóbuszvezetőként dolgozom és otthon lakom egyenlőre, bár nem tudom ez mennyit számít. Így szerintetek van esély arra, hogy megadják?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. márc. 18. 12:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ekkora fizetéssel, ilyen fiatalon ne verd magadat egy autó miatt hitelbe. Sőt, semmilyen körülmények között nem tartom jó konstrukciónak azt, ha valaki magánszemélyként hitelre vesz autót.

Egyébként szerintem megkapnád. Viszont ha még pár hónapot spórolnál, akkor önerőből is tudnál venni egy új Suzukit, Dacia-t, vagy egy olcsóbb francia autót.

2019. márc. 18. 13:01
 2/34 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Biztos hogy jó ez neked? Fiatalon hitelbe mászol és szpatod magad ahelyett hogy használnád azt az izét ami a fejedben lötyög.

Mi az ok, amiért hitelre ez az autó a legjobb lehetőséged?

2019. márc. 18. 13:17
 3/34 anonim ***** válasza:
78%
Megkapni megkapod sajnos, dr nincsalj ekkora butasagot, szerintem ekkora fizuval olyan1. 5 milla a teteje ami belefer
2019. márc. 18. 13:41
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a legh.lyébb ötlet több, mint 3 millió forint hitelt felvenni egy olyan dologra, hogy autó. Mert ha ház lenne, vagy vmi értelmes dolog, amit nem tudnak minden nap összetörni, az még elmegy.
2019. márc. 18. 13:48
 5/34 A kérdező kommentje:
Azért így szeretnénk venni, mert én a szüleim régi autóját használom, de így most nekik nincs autójuk de a fizetésük sincs annyi, hogy kihozzanak egy újat, ezért vennék így. Mivel itthon lakom így másra úgyse megy el a pénz és így legalább valamit visszaadok a szüleimnek.
2019. márc. 18. 14:59
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miert nem olyat veszel amire van pénzed?
2019. márc. 18. 15:01
 7/34 A kérdező kommentje:

Szerintem a legtöbb új autót nem tudják az emberek kicsengetni kp-ra. Nem abban a világban élünk, használt autót meg nem szeretnénk venni.

2019. márc. 18. 15:04
 8/34 anonim ***** válasza:
79%
Senki sem szeretne használtat venni, de akinek nincs pénzre rá, muszáj. Szerintem egy új autó a jól kereső, biztos állással rendelkezők luxuscikke
2019. márc. 18. 15:16
 9/34 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem a közel 300k nettó egy állami cégnél azért elég biztos pont.
2019. márc. 18. 15:18
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is ennyit keresek, egyáltalán nem sok pénz hitelre. Onnan mármikor kirúghatnak, baleseted lehet, amivel csak korlátozottan tudsz tovább dolgozni, és a fizetésed felét kb. megkapod, amibőlnem fogja futni a hiteltörlesztésre, sem a havi benzinre, 3 havonta a kötelező biztosításra stb. Nekem kb. 50ezret elvisz a kocsi havonta csak ezek a kiadások, neked a törlesztő részlet kb. 60-70ezer lesz minimum, szóval több, mint 100ezer forint lesz csak a kocsi kiadása évekig. És akkor még mindig a szüleiddel laksz, nincs saját lakásod sem, se semmit. De te tudod.
2019. márc. 18. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!