Megkapom a hitelt?
Megneztem par kalkulatort mar, de en nem bizom az ilyenekben, azt is tudom,hogy kb 30% onero eleg, de a fizetesem es az,hogy egyedul vagyok, vajon nem kizaro ok-e.
Szoval: 17millio a lakas, nekem van 11millio onerom, havi netto 170et keresek, 8honapos a munkaviszonyom, nem fizetek semmilyen mas hitelt, vagy barmit. Egyedul szeretnek lakni es egyedul is fizetnem a hitelt. 15-20evre gondoltam,hogy felveszem a 6milliot. Nem tudom mikor jutok el a bankba,hogy ott is megkerdezzem, azert hatha itt valaki tud biztatot mondani. Koszonom.
Mi esetünkben:
6 milliós hitelt igényeltünk.
A férjem fizetése havi szinten kicsivel több mint 400 ezer forint. Félretett pénzünk 13 millió.
Mivel a személyi kölcsön kamata jobb mint a lakáshitelnek, és a személyi kölcsönnél nem kérnek fedezetet így mi a 6 milliót személyi kölcsönként kértük- Múlt héten intéztük a K& H bankban. Még így is kértek adóstársat. (ez lettem én havi 170 ezres fizetéssel) Így mi megkaptuk a hitelt.
Ertem en,hogy sokat keres a parod, de ezzel a valasszal sokat nem segitettel,mert en nem keresek ennyit.
Vagy mit kene tennem,keresni egy jol kereso ferjet? :D
Szerintem ilyen feltételekkel megkapod a hitelt. Azt nem mondom,hogy az első helyen rögtön a tenyerdbe csapnak, el kell menni, több helyen megfuttatni a dolgot, szerintem biztosan lesz olyan bank aki belemenne. Végül is 11 milliót beleteszel. Ki az aki kockáztatna, hagyna ennyi
pénzt elveszni? Ha 17 millió az ingatlan, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy egy esetleges végrehajtás során a bank nem jutna a pénzéhez belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!